jacekp29 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Witam PanowieJanek mój Syn jest gŁuchym autystą , jest implantowany w Kajetanach , 13 marca obchodzi 5 urodziny, nie mówi , ma probleby z czuciem głębokim , ruchowe i wiele innych. Nie mamy rodziców ani dziadków wujkowie i ciocie jakby nas omijają po prosyu życie Jakby ktokolwiek chciał przeznaczyć 1% ze swojego podatku to bardzo dziękuje ważny jest cały wpis . Pytałem czy taki wątek mogę założyć moderatora ale nie uzyskałem odpowiedzi więc zaryzykuje Podaruj 1% podatkuFundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”KRS 0000037904Popławski Jan Jakub (12308) darowizna na pomoc i ochronę zdrowiapozdrawiam Jacek Popławski Edytowane 9 Stycznia 2015 przez jacekp29 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam Panowie O sprawie Syna Jacka, wspominałem tu:http://jerkbait.pl/topic/48306-warszawskie-spotkanie-jerkbaitpl-27-grudnia-1700/page-7 Cieszę się, że mam namiar na Fundację.Popieram z wszech miar. PozdrawiamAlek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Mój % leci w Waszą stronę. Pozdrawiam serdecznie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Dyspozycje dla księgowości zostały wydane . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Kolego mój 1% masz na pewno,jeszcze i żone namówie chyba że wspólnie rozliczać sie będziem.Życze dużo zdrówka dla synka Pzdr PS:a i poznajomych pogadam może ktoś jeszcze podeśle tego procenta Edytowane 13 Stycznia 2015 przez martek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Dziś moja księgowa złożyła Pit, przekazałem 1% dla Janka Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Nie rozliczam się już w PL,ale cegiełkę chętnie dorzucę.Napisz dane do wpłaty na prv. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Ode mnie poszło--póżno bo tylko co pit doszedł Koledzy jak ktoś jeszcze może pomóc tym procencikiem -to wesprzyjmy Jacka i jego synka Edytowane 3 Marca 2015 przez martek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 spisałem dane, wiem że to niewiele.. dorzycam swój 1% 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 1% poszedł pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Dziękuje panowie za kazde 5-groszy. Wszystko sie przydaWłasnie Janek13 marca obchodził 5 urodziny Zdmuchnięte wszystkie Nic nie pomagałem Edytowane 17 Marca 2015 przez jacekp29 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Cześć Jacku. Razem z moją żoną, przekazujemy nasz 1%. Tak jak wcześniej wspominałem. I cholernie się oboje cieszymy. Pozdrawiam Cię serdecznie i do zobaczenia, gdzieś kiedyś nad wodą. Z przyjemnością wychylę z Tobą kieliszek. PozdrawiamAlek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Temat rozliczeń PIT aktualny jeszcze przez tydzień także podbijam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Płochocki Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zawsze na ostatnią chwilę się rozliczam...Tym razem dobrze wyszło,bo znalazłem ten temat.Ode mnie i żony .Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Dziękuje wszystkim . A szczególnie zdrowia życzęPozdrawiam serdecznieP.S.Z ostatniej hipoterapi - śpiacy jeżdziec 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi