Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paweł0891 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 No i udało mi się otworzyć w tym roku wątek Wczoraj wieczorem , u mnie lało tak , że nawet nie myślałem o tym , by dziś jechać na ryby. Rano budzę się i patrzę przez okno , nie leje , temp. na plusie , no to jednak jadę , ledwo co zajechałem zaczyna kropić a za chwilę to już lało , chwila zwątpienia ale jednak zostaje , mozolne obrzucanie przynętami w deszczowej aurze i w końcu delikatne pstryk , zacinam i jest ! Pierwszy w tym sezonie. Życzę wszystkim w tym nowym roku aby ten był lepszy od poprzedniego . 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witaj to "Widel" jaki jesli mozna wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ładny kleks i gratuluję rozpoczęcia sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dobre życzenia ...OBY BYŁ LEPSZY Pierwsza rybka w sezonie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Fajna fotka gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Piękny klenik. Świetne zdjęcie Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Gratuluję Pawle! Piękna klucha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Fajne otwarcie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Piękny kleniuch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Gratulacje Paweł.W zimowej sceneri to cieszą podwójnie .To na co się uwiesił wygląda na "Starą pstrągową piąteczkę " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Gratuluję otwarcia wątku. Pogoda (wbrew pozorom) sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dzięki chłopaki za miłe słowa ..Panie Januszu - "Pękata szósteczka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabss Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jak patrzę na zdjęcia to naprawdę mogę tylko pozazdrościć No nic poczekać tylko aż pogoda się uspokoi i heja...Klenik jak i fotka pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jak to "Pękata szósteczka " to ten kleniorek w zestawieniu z woblerem oscyluje koło 50 cm.Jeszcze raz gratulacje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dobrze oscylujesz Januszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Gratulacje Paweł! Czekałem, aż otworzysz ten wątek Zeszło Ci się trochę hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 A ja byłem pewny na stówę , że to @Winko otworzy ten wątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Gratuluję, piękne otwarcie, jak kolega tak zaczął to strach pomyśleć co będzie dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Miejmy nadzieje , że już tylko lepiej Edytowane 10 Stycznia 2015 przez paweł0891 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Tomek nie otworzyl bo Ropa zamarzla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_92 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Paweł należał Ci się,w końcu przy takiej pogodzie mało komu chce się z domu ruszać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Serdeczne gratulacje Pawle - piękny kleń i super otwarcie tematu na 2015r Oby ten kleń był dla Ciebie wróżba o wiele lepszego sezonu jak poprzedni!!!W zeszłym sezonie o ile dobrze pamiętam to ja ubiegłem ciebie o jakie ,,ciut ciut". W tym roku niestety ale pokrywa na rzece Ropie uniemożliwiała jakie kolwiek próby łowienia kleni. Ale wczoraj wieczorem gdy tylko zobaczyłem że lód ustąpił to już wiedziałem że dziś wybieram się nad wodę tak wiec piję kawę i ruszam na spacerek nieco rozprostować kości jak również żyłeczkę. Nie mniej jednak w obecnym sezonie mam w planach pozwiedzać inne okoliczne łowiska w których kleni również pod dostatkiem a co z tego wyjdzie okaże się już niebawem Edytowane 11 Stycznia 2015 przez Winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orni Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Winko czekamy na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dzięki Tomku W takim razie i ja czekam z niecierpliwością na twoje relacje , dzisiejszej wyprawy no i z nowych łowisk.Nie wolno Tomku popadać w rutynę i trzeba poszerzać swoje horyzonty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Winko czy w Twojej Ropie pływają jakieś inne ryby prócz kleni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi