Winko Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Winko czy w Twojej Ropie pływają jakieś inne ryby prócz kleni ? A i owszem ,oprócz kleni pływają również kluski Po za nimi niczego więcej w tej rzece nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Tomek zlowiles cos dzisiaj? Edytowane 11 Stycznia 2015 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Tomek zlowiles cos dzisiaj? Dziś było bez szans. Stan wody podniesiony o jakieś pół metra, pełno płynących kawałków kry w wodzie koloru kawy i to bez mleka! Muszę nieco odczekać aż stan wody nieco się unormuje Edytowane 11 Stycznia 2015 przez Winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dziś było bez szans. Stan wody podniesiony o jakieś pół metra, pełno płynących kawałków kry w wodzie koloru kawy i to bez mleka! Muszę nieco odczekać aż stan wody nieco się unormuje Czyli co......wiosna przyszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Czyli co......wiosna przyszła? A no wychodzi na to że to wiosna bo w końcu udało mi się dziś otworzyć mój sezon kleniowy i to na imitacje chrabąszcza czyli ciasteczko z ,,kuchni @nowwwaka" Woda dziś już była dużo niższa niż wczoraj i nabrała mojego ulubionego koloru - zieleni. Pierwszy dzisiejszy kleń okazał się zarazem największym - pozostałe już nieco mniejsze. 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ładny klusek Winko Graty !mi niestety teraz przyszło czekać aż woda sie troche oczyści po ostatnich deszczach, bo straszny syf ;/ ale niebawem mam zamiar zaatakować ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Też w Sumie czekałem na jakąkolwiek możliwość rzucenia wobkiem i to od Świąt Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Tomek wrescie ladny zdrowy rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Piękny rybek , gratulacje Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00per Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Gratuluje piękna ryba.Możesz napisać pare słów na temat prowadzenia tego robala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Gratulacje Tomku!!! Piękny klon, wobek też śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 A dziś się zastanawiałem czy jest sens z robalem na klenia ruszyć a teraz wszystko jasne ! Gratuluję Kluski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Gratulacje! Bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Dzięki koledzy Mam nadzieję że to dopiero początek i kolejne kluski już wkrótce będą się kolejno meldować Pawle, smużka rewelacja. Pięknie szybuje na dalekie odległości, pływa i do tego można prowadzić ją pod powierzchnią wody - jak dla mnie rewelka Prowadziłem go bardzo wolno z długimi przytrzymaniami, brania były bardzo delikatne i niezdecydowane ale jednak ,,smużenie" chrabąszczem pod powierzchnią wody to jest to na co klenie na moim łowisku reagują najlepiej! Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Kleń jak zwykle z klasą ja jednak mam pytanie co do agrafki chyba Spinwal nie? to czy nie żal ci tych pięknych woblerków? mi często się zdarzało przy uwalnianiu woblerka z zaczepu że agrafka odstrzeliła się z niego i ściągałem samą agrafkę Nie masz tak samo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Kleń jak zwykle z klasą ja jednak mam pytanie co do agrafki chyba Spinwal nie? to czy nie żal ci tych pięknych woblerków? mi często się zdarzało przy uwalnianiu woblerka z zaczepu że agrafka odstrzeliła się z niego i ściągałem samą agrafkę Nie masz tak samo ? Tak dokładnie to jest szybki klips Spinwala ale nigdy mi się nie zdarzyło aby woblerek mi się z niej wypiął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ja z tych zapinek zrezygnowałem, bo przy częstych zmianach przynęt, szybko niszczył się węzeł mocujący. Bo jest w takim miejscu, że zmieniając przynętę przytrzymujemy go i często nim poruszamy. Przeszedłem na te w stylu Kostal G-Lock. Spinwal chyba też ma coś takiego w ofercie, ale jeszcze nie przetestowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 ..... dwie ryby, na 44 posty .... nieźle, czyli na 1 rybę wypada 20 "gratków" .... jak wiosna szybko nie przyjdzie to niektórzy nieźle sobie licznik nabiją no co? Nudzi mi się ..... J. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 jak wiosna szybko nie przyjdzie to niektórzy nieźle sobie licznik nabiją no co? Nudzi mi się ..... J. Może do wiosny 500tka ci stuknie ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Tomek, ile ten smużak ma cm? Edytowane 12 Stycznia 2015 przez fifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Prawie trzy centymetry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ja też używam tego modelu Spinwala.I też nigdy nic się nie odstrzeliło, prędzej żyłka pęknie jak agrafka ustąpi. Tomku, szacunek i gratulacje.Piękny Kleń!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Fajne macie wody Panowie, zazdroszczę . Gratuluje. Ja jeszcze grzeję kości w domku, ale chyba długo nie "wytrzymie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Nic tylko pozazdrościć tak pięknych Klusek! Gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi