evien Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Taki mi się trafił wczoraj 44,sprzętowo CD XLS 240 3-14g,DT Z2000C, P-Line Extrusion 0,16,kopytko 3 cm przeźroczysty brąz z pieprzem. No pięknie - gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Klenik piekny ale jak widzę te butelki w tle to mnie krew zalewa :/ oczywiście nie winie łowcy i autra fotki ale stan polskich rzek jest opłakany :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 NO ale u nas tak jest prawie wszędzie jak ogląda się filmy na yt z innych krajów to tego niema inny świat . A co do klenie to gratuluję o tej porze roku to piękna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 pięknie gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Co prawda klenik z tamtego sezonu ale fajnie widać juz od pierwszego rzutu jak klenie ruszają do przynęty, dobrze się przyglądnijcie w miejsce wpadania przynęty do wody. Filmik nagrany przez mojego brata nie wędkarza więc proszę o wyrozumiałość ;-) Fajnie nagrał to tuptanie..., że denerwuje go czekanie... dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Powiedział że już nigdy na ryby ze mną nie pójdzie. Po krzaczorach łaził nie bedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Klenik piekny ale jak widzę te butelki w tle to mnie krew zalewa :/ oczywiście nie winie łowcy i autra fotki ale stan polskich rzek jest opłakany :/ Znam ten ból doskonale. Wody mamy piękne ale... No właśnie te wszędzie zalegające butelki,śmieci i to co mnie razi najbardziej - folie wyrozwieszane nawet na wysokości 2ch metrów podczas powodzi !!! Czasem na prawdę nie ma jak fotki pstryknąć, butelki to jeszcze nie problem - mozna pozbierac ale te folie, z tym zjawiskiem nie idzie już nic zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 A miało być tak pięknie po zmianie ustawy śmieciowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Gratuluje lowcom pieknych ryb. Powodzenia na kolejnych wyprawach ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 A ja wczoraj odwiedziłem pewną rafkę na podwrocławskiej Odrze i muszę przyznać, że kleniki nieźle współpracowały a numerem jeden było perłwe kopytko Relaxa 3cm na 5g główce. Niestety do forumowego wymiaru ciut im brakowało:) Gratuluję łowcom ładnych rybek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIZU Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 47cm, na paprocha, mimo spadku wody o 0,5m 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 piekny Grubasek gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Znam ten ból doskonale. Wody mamy piękne ale... No właśnie te wszędzie zalegające butelki,śmieci i to co mnie razi najbardziej - folie wyrozwieszane nawet na wysokości 2ch metrów podczas powodzi !!! Czasem na prawdę nie ma jak fotki pstryknąć, butelki to jeszcze nie problem - mozna pozbierac ale te folie, z tym zjawiskiem nie idzie już nic zrobić Masz racje folie to tragedia wisza jak ozdoby na choince tylko wcale nie przypominają świąt :/ ja czesto jeszcze widze puszki, szkło, styropian, gruz, beczki, karnistry po olejach, wersalki, pralki, czasami jakaś lodówka albo miednica, cześci samochodowe, puszki po farbach i worki foliowe, opony. Uważam że wszystko jest do wysprzatania tylko po co jak jakiś kretyn zaraz przyjedzie z nastepną dostawą albo z wodą przypłynie :/ w niektorych miejscach czuje się jak po srodku wysypiska :/ staram sie nie zwracać uwagi ale jak tu sie nie denerwować jak robię podchody i się skradam żeby coś złowić a tu pod nogą strzela buleka która jest już zarośnieta trawa i nawet jej nie widać. Siadam wiosna na kamienistej opasce lub ostrodze odpoczywam przy pierwszych promieniach slońca a w około mnie co ? śmieci ! normalnie wypas ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Butelki ukryte w trawie, wrośnięte wręcz często w grunt, to główny sabotażysta moich podchodów kleniowo pstrągowych . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zimowa kluska 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacyk Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Piękne kluchy. Gratuluje łowcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Również gratuluje tym co połowili W ostatnim czasie albo pogoda do bani albo brak czasu nie pozwalał na kleniowanie. Dziś w końcu udało mi się zawitać nad wodą a na brzegu zameldował się taki oto kleń na forumowe minimum 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invictus. Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Graty Tomku na co się skusił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Dzięki Co do wobka to jedyne mogę na dzień dzisiejszy powiedzieć że to smużak a brania były z powierzchni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Fajny klenio Pewnie jakaś nowość od Andrzeja ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Trochę jak mrówa wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpe Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Gratuluję fajnych klusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Gratulacje wszystkim Łowcom Kleni.Ja tradycyjnie w Lutym wybieram się na rzeke Regen połowic Klenie, bo u mnie na Dunaju Spinning dozwolony dopiero od maja. Myślałem że będzie lepiej, ale jednego udało mi się dorwać. 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Ja pierdziu , piękny grubas ! Co przekąsił ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 @Smasher coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi