Skocz do zawartości

Klenie 2015

paweł0891

Rekomendowane odpowiedzi

Co prawda klenik z tamtego sezonu ale fajnie widać juz od pierwszego rzutu jak klenie ruszają do przynęty, dobrze się przyglądnijcie w miejsce wpadania przynęty do wody. 

Filmik nagrany przez mojego brata nie wędkarza więc proszę o wyrozumiałość ;-)

Fajnie nagrał to tuptanie..., że denerwuje go czekanie... dobre :) 

Klenik piekny ale jak widzę te butelki w tle to mnie krew zalewa :/ oczywiście nie winie łowcy i autra fotki ale stan polskich rzek jest opłakany :/

Znam ten ból doskonale. Wody mamy piękne  ale... No właśnie te wszędzie zalegające butelki,śmieci i to co mnie razi najbardziej - folie wyrozwieszane nawet na wysokości 2ch metrów podczas powodzi !!! Czasem na prawdę nie ma jak fotki pstryknąć, butelki to jeszcze nie problem - mozna pozbierac ale te folie, z tym zjawiskiem nie idzie już nic zrobić  :angry:

• Like 1

A ja wczoraj odwiedziłem pewną rafkę na podwrocławskiej Odrze i muszę przyznać, że kleniki nieźle współpracowały a numerem jeden było perłwe kopytko Relaxa 3cm na 5g główce. Niestety do forumowego wymiaru ciut im brakowało:) Gratuluję łowcom ładnych rybek.

• Like 1

Znam ten ból doskonale. Wody mamy piękne  ale... No właśnie te wszędzie zalegające butelki,śmieci i to co mnie razi najbardziej - folie wyrozwieszane nawet na wysokości 2ch metrów podczas powodzi !!! Czasem na prawdę nie ma jak fotki pstryknąć, butelki to jeszcze nie problem - mozna pozbierac ale te folie, z tym zjawiskiem nie idzie już nic zrobić 

Masz racje folie to tragedia wisza jak ozdoby na choince tylko wcale nie przypominają świąt :/ ja czesto jeszcze widze puszki, szkło, styropian, gruz, beczki, karnistry po olejach, wersalki, pralki, czasami jakaś lodówka albo miednica, cześci samochodowe, puszki po farbach i worki foliowe, opony.  Uważam że wszystko jest do wysprzatania tylko po co jak jakiś kretyn zaraz przyjedzie z nastepną dostawą albo z wodą przypłynie :/ w niektorych miejscach czuje się jak po srodku wysypiska :/ staram sie nie zwracać uwagi ale jak tu sie nie denerwować jak robię podchody i się skradam żeby coś złowić a tu pod nogą strzela buleka która jest już zarośnieta trawa i nawet jej nie widać. Siadam wiosna na kamienistej opasce lub ostrodze odpoczywam przy pierwszych promieniach slońca a w około mnie co ? śmieci ! normalnie wypas !

• 2 tygodnie później...