pawello Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Prawdziwy kleniozaur, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Klocek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Piękny Klonek Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Ale grubas! Piękna rybka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Ja pierdziu , piękny grubas ! Co przekąsił ?testuje tam dużo różnych marek woblerów, jednak najlepiej sprawdza mi się tam Jaxon Ferox 4cm, na Dunaju lepszy jest Bonito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Gratulacje wszystkim Łowcom Kleni.Ja tradycyjnie w Lutym wybieram się na rzeke Regen połowic Klenie, bo u mnie na Dunaju Spinning dozwolony dopiero od maja. Myślałem że będzie lepiej, ale jednego udało mi się dorwać.K1024_DSCF1780.JPGale kloc ! pozamiatane o tej porze roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Gratulacje wszystkim Łowcom Kleni.Ja tradycyjnie w Lutym wybieram się na rzeke Regen połowic Klenie, bo u mnie na Dunaju Spinning dozwolony dopiero od maja. Myślałem że będzie lepiej, ale jednego udało mi się dorwać.K1024_DSCF1780.JPGsmasher wytłumacz nam co to znaczy "Myślełem , że będzie lepiej" bo nie bardzo łapię Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 smasher wytłumacz nam co to znaczy "Myślełem , że będzie lepiej" bo nie bardzo łapię Gratyże będzie ich więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Gratulacje chłopaki !!To i ja coś wrzucę , żeby nie było że się opieprzam 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Gratulacje Pawle za klenia i brawa za to że się nie opieprzasz !Mi jest głupio... opieprzam się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Tomku , pogodę mamy piękną więc nie ma się co opieprzać , wędka w dłoń i nad rzekę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Gratuluję pięknych kleni. Ja czekam na swoje kleniowo-jaziowe otwarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Szkoda Panowie, że tak mało wędkarzy nie pisze o swoich porażkach. . Można by np. napisać coś w stylu.......: Byłem nad wodą 4 godziny, łowiłem na........, stan wody taki a taki......., ryby podnosiły się do takich przynęt......... olewały takie..., nie złowiłem nic bo..........,dziś brały tylko maluchy, ogólnie lipton........itp. Większość pisze tylko o sukcesach, a o porażkach nie, dlaczego...?? Jest ryba walimy z nią na forum, brak ryby większość siedzi cicho.Szkoda bo to dużo informacji na temat ryb. Dotyczy to każdego wątku.Piszę akurat w tym bo oprócz bolenia to moja wiodąca ryba. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Oto moja wczorajsza porażka.Miał być fajną trocią ale i tak ucieszył.Zagryzł streamera w tonacji ciernika.Odhaczony na szybko w wodzie radośnie popłyną do swej matni.Wielkościowo 40cm z niewielkim plusem.Próbował jeszcze jeden lecz nie zdołał pokonać łososiowego haka. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Gratulacje wszystkim Łowcom Kleni.Ja tradycyjnie w Lutym wybieram się na rzeke Regen połowic Klenie, bo u mnie na Dunaju Spinning dozwolony dopiero od maja. Myślałem że będzie lepiej, ale jednego udało mi się dorwać.K1024_DSCF1780.JPGJednego ale za to jakiego!!! Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Cicho tu o Kleniach, Ja wyskoczyłem dzisiaj 4 godzinki na nowy Kawałek rzeki Regen. zaliczyłem 2 49cm i 50cm. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon78 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo80 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Dzisiaj testowałem woblery " bielik " jestem pod wrażeniem kleksy 43 i 48 cm. Pozdrawiam Edytowane 26 Lutego 2015 przez tomo80 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo80 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Oczywiście rybki wróciły do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 tomo80, zerknij na regulamin wstawiania zdjec tutaj na forum http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdjęć-na-forum-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Usuń zdjęcie zębatego bo poleci punkcik . Oczywiście kluski miód malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 ciesze sie ze moje garbuski polowily gratulacje Tomku i polamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dzisiaj testowałem woblery " bielik " jestem pod wrażeniem kleksy 43 i 48 cm. PozdrawiamŁadne rybki , gratulacje. A i znajomego Lamiego tu widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo80 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Japa się Ładne rybki , gratulacje.A i znajomego Lamiego tu widzę Japa się cieszy na takie rybki a Lami pozamiatał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Piękne klony Tomku, Graty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi