marius13 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Kolowrotek tez klasyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 nie ważne czym....ważne jak.. ręka się liczy nie badyl... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Arku to konstrukcja doskonała.Kolega od którego odkupiłem kijek wyjął na niegiego ponad 200 łososi i żaden mu nie spadł.Wtedy nie wieżyłem,teraz wiem że mówił prawdę.Pamiętam Twoją minę jak kilkanaście lat temu przyjechaliście z Darkiem na brzany a ja wam powiedziałem że nie stosuję żyłki grubszej niż 0,16 mm bo ta i tak nie jest do urwania.Jak wziołeś na chwilę mojego kijka do ręki to przyznaeś mi rację.Łowiłeś wtedy szklaczkiem z żyłeczką 0,18 mm.Kijaszek sprawdził się w najbardziej ekstremalnych warunkach.Wyjąłem na niego jako przyłów ,cztery miarowe głowatki i kilkanaście podmiarków oczywiście wszystko na 0,16 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Tak Jaśku,- to własnie tak było szklaczkiem można się było wychłostać co najwyżej na szybkiej wodzie Ale tą Daiwą ze zdjęcia to mnie zaskoczyłeś, myślałem, że z wrodzonej niechęci do sprzęciarstwa łowisz jakimś szrotem za 2 dychy Edytowane 18 Marca 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Nie wiem Marius czy ta Daiwka jest już kultowa .Mam ją od ośmiu lat i jescze nie miałem powodu by ją konsewować. Chula masakrycznie..Od nowości nie otwierana, nigdy nie zawiodła, ot poprostu orginalne maide in Japan. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Znasz mnie Arku że gadzeciarzem to ja nie jestem Na kołowrotkach nigdy nie oszczędzałem.W latach wspólnych połowów brzan stosowałem maluśki ,niepozorny kołowrotek Mitszela mało popularny w Polsce.Na oko wyglądał jak jakieś gówienko.Kupiłem go we Francji i był to model z najwyższej półki w tamtych latach .łowiłem na niego dobre osiem lat i był niezawodny dopuki nie poszły tryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Tam gdzie są ryby i Ci co potrafią je złowić sprzęt ma tylko nie przeszkadzać 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Mam pytanie do tych co często są nad rzeką - czy widział ktoś może jakąś aktywność ryb przy powierzchni? chodzi mi o to czy zaczynają już żreć jakieś owady :-) może na smużaki ktoś miał jakieś efekty, albo na muchę? Nie raz zdarzało mi sie że o tej porze roku a nawet wcześniej klenie bardzo dobrze reagowały już na obecność smużaków na powierzchni wody. Niestety ale jak jest obecnie nie mam możliwości tego sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Super kluchy! Szkoda, że u mnie jeszcze się nie ruszyły. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Zdjęcie0209.jpg Dzisiaj jedno brańie na" zawodniczą piąteczkę " Klocuszek 53 cm.Podniesiona woda to rybka dawała czadu jakby miała nie 53cm. ale przynajmniej 63 cm.Kołowrotek gwizdał dobre 10 min .Sam byłem to niestety fotka na trawie.Niemożliwe jest przy tej wielkości zrobienie niedestrukcyjnej dla rybki fotki w ręce. Albo wyciskanie soków {bardzo podoba mi się to określenie} albo paluchy w skrzelach co oczywiście w przypadku klenia jest dla niego wyrokiem. Rybka piękna. Niestety samotne wyprawy mają to do siebie, że trudno ładną fotkę strzelić Ważniejsze, aby rybka jak najszybciej bez uszczerbku wróciła do wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 W końcu coś,co można upublicznić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Smakosze Feroxa 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ładne kocmołuchy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 No to piknie Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Kleń na żabę z rzeki Biała Tarnowska @marekn Dzięki wielkie 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Fajna rybka ,ładne zdjęcie , żabka też urodziwa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Brawo Tomek, cieszę się, że się sprawdza . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Dzięki Marku, żabka jest mega Trzeba ją sklonować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 gucioluckygratki ładny kleń, woda też super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Fajny Klenior! I zaciesz jest:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam14 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Nocny klenik 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Piękny grubasek. . Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Fajnie przypakowany. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Taki klusek sorry, ze z ziemi ale mokro i zimno bylo jak nie wiem, wiec szybka fota telefonem i spowrotem do wody. Edytowane 29 Marca 2015 przez marius13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi