Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. obcy91 Opublikowano 29 Marca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Taki klenio się trafił. 54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Piękny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Piękna ryba. Gratuluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Marek kleń piękny i to na twojego wobka :-) mam nadzieje że zanim urwę wszystkie wobki od ciebie to trafi mi sie taka kluska :-) na szczęście mieszkasz blisko i unudzę cię o kolejna partę :-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Śliczna kluska , Graty Marku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 fajna rybka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Piękne klenisko Marku,ile mierzył?Fajnie ze "cuxy"kuszą duże ryby,dobry prognostyk na przyszłość dla posiadaczy :-).Napewno częste bycie nad woda i dobre miejscówki nie są mniej ważne od przynęty.Niestety nie każdy ma czas na wędkowanie.Gratki dla łowiacych ;-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Przemku 51 może 52cm. Pierwszy raz byłem na miejscówce cieszę się, że nareszcie kleń się ruszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Przemku 51 może 52cm. Pierwszy raz byłem na miejscówce cieszę się, że nareszcie kleń się ruszył.Piękny grubasek Z ciekawości, jaka charakterystyka miejscówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Taki klenio się trafił. Obrazek1gfgg.jpgCieszy oko taki klenio Dunajec darzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Przemku 51 może 52cm. Pierwszy raz byłem na miejscówce cieszę się, że nareszcie kleń się ruszył.Wzrastająca temperatura wody w dunajcu(około +7) determinuje w dużym stopniu aktywność ryb,może być tylko lepiej ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Już było 9 st.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Już było 9 st.C Mysle, ze na odcinku dunajca poniżej zapory w czchowie, wachania temperatury wody mogą być bardziej widoczne.Co spowodowane jest zrzutami wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Marku ,moje gratulacje , rybki no i łownego woblera Cux-a , klenik piękny i oby tak dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wypad na kilka minut nad wodę zaowocował takim kleksem.Miałem kilka delikatnych pstryków w jednym miejscu ale ostatecznie udalo mi się przyciąć.Woda po ostatnich opadach wyjątkowo wysoka.Sprzet:Razor Blade,Rarenium 2500,żyłka 0,14 a na jej końcy Siek. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wypad na kilka minut nad wodę zaowocował takim kleksem.Miałem kilka delikatnych pstryków w jednym miejscu ale ostatecznie udalo mi się przyciąć.Woda po ostatnich opadach wyjątkowo wysoka.Sprzet:Razor Blade,Rarenium 2500,żyłka 0,14 a na jej końcy Siek.Na Gubrze są takie klenie ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baska77 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Klusek 54 cm złowiony kilka dni temu na Wisełce pod Warszawą na wobka 4cm własnej produkcji. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Na Gubrze wszystko co pływało zostało już zeżarte,ale w Łynie jeszcze coś pływa.Na Gubrze są takie klenie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Klusek 54 cm złowiony kilka dni temu na Wisełce pod Warszawą na wobka 4cm własnej produkcji. klan 54.JPG Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Prawdziwa kluseczka, gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lark99 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Baska77 - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invictus. Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ładny kleń baska77, złowić taką kluchę na zrobiony przez siebie to pewnie podwójna radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo80 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Dziś taka 41 w drugim rzucie na garbuska "Bielika" a potem cisza. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KkLuki Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Piękna kluska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Na ,,cuxa" MRz 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi