Qcyk Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Gratulacje...no regularnie łowisz Norbert Chyba się skuszę i przy okazji jak będę w domu to odwiedzę Krznę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz B Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, to mój pierwszy Kleń w życiu, mierzył on ok 40cm Biała Tarnowska, bardzo silny wiatr, słonecznie.Złowiony oczywiście na woblera wykonanego przeze mnie.Pozdrawiam Mateusz Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Mateusz B 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 zdjęcie fajne, ale co te paluchy robią pod pokrywami skrzelowymi.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Pierwszy w tym roku wypad na dunajec okazał się udany.Mimo że,gdy zajechałem nad rzekę wyszedłemz samochodu pomyślałem co ja tu robię pizdzi jak w kieleckim ,ale myślę nic,idę spróbuje.Zauważyłem,że miedzy główkami przy rozmytej opasce na prawie stojącej wodzie pokazują się grube kleniska.Więc ostrożnie po cichu podszedłem założyłem na agrafke "cuxa" od kolegi @obcy91 i w 3 żucie 4 metry od brzegu mocne przytrzymanie,jest siedzi.Gdy wyłożył się na bok,pomyślałem ożeż ty niezły klocek .Mierzy 55 cm i pływa dalej w dunajcu .Sprzęcik: wędka Konger arcus 5-20żyłka P-line floroclear 0.18kołowrotek shimano Elf 2500noi wobler "cux" od Marka. Pozdro. Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Perez. 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 @Perez. gratuluję pięknego kleniska, a kol. Markowi mega skutecznej konstrukcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Kiedy większość kładzie się spać, nocni łowcy ruszają na łowy Dziś powtórka z rozrywki, kleń z pierwszego rzutu, trochę mniejszy niż wczoraj - 42 cm Sprzęt i technika połowu jak wyżej 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Aż mnie kusi, żeby wyskoczyć nad rzekę bardzo późnym wieczorem. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Piękne rybki kurde chyba nie wytrzymam i w sobotę jadę nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Wczorajsza,chwilowa poprawa pogody pozwoliła na wykonanie kilku rzutów.Wpadły 4 kleksy a podczas wypuszczania ostatniego wylądowałem w wodzie wraz z rybą z rybą, zatem należało zakończyć łowy Sprzęt: Razor Blade 244 6-21 g, Rarenium 2500, żyłka 0,14, na końcu niezawodny Siek.Wiał silny wiatr a ryby reagowały jedynie na przytrzymanie przynęty w nurcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Perez. piekny kleń, graty ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Dzięki za gratulacje,kurcze zdjęcia wkleiłem w odwrotnej kolejności hehe.Klenisko było wypasione,grube mega.Pewno pamięta powódź 97r. ;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Pierwszy w tym roku wypad na dunajec okazał się udany.Mimo że,gdy zajechałem nad rzekę wyszedłemz samochodu pomyślałem co ja tu robię pizdzi jak w kieleckim ,ale myślę nic,idę spróbuje.Zauważyłem,że miedzy główkami przy rozmytej opasce na prawie stojącej wodzie pokazują się grube kleniska.Więc ostrożnie po cichu podszedłem założyłem na agrafke "cuxa" od kolegi @obcy91 i w 3 żucie 4 metry od brzegu mocne przytrzymanie,jest siedzi.Gdy wyłożył się na bok,pomyślałem ożeż ty niezły klocek .Mierzy 55 cm i pływa dalej w dunajcu . Sprzęcik: wędka Konger arcus 5-20żyłka P-line floroclear 0.18kołowrotek shimano Elf 2500noi wobler "cux" od Marka. Pozdro.Piękny kleń , gratulacje ! Miejscówka mi znajoma o ile to jest tam gdzie myślę to od dwóch lat tam nie zaglądałem , jak dla mnie zbyt duża presja na tym odcinku , nie lubię tłoku , ale może się skuszę i zajrzę w tym sezonie w tamte miejsca , jak widać warto.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Piękny kleń , gratulacje ! Miejscówka mi znajoma o ile to jest tam gdzie myślę to od dwóch lat tam nie zaglądałem , jak dla mnie zbyt duża presja na tym odcinku , nie lubię tłoku , ale może się skuszę i zajrzę w tym sezonie w tamte miejsca , jak widać warto.. ,Presja jest w okresie wakacyjnym i 80% to grunciarze.Przez 3 godz nie spotkałem żywej duszy nad wodą.Wiadomo jak na każdej główce stoji DS ciężko spinningowac,ale to dopiero w lecie,mam taką nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 To prawda , może jutro tam zajrzę , jak pogoda pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam.Dziś się trafił taki 48 cm gość sprzęt: wędka jaxon grant virtuozo 270 5-25gkołowrotek dragon manta 2500żyłka trabuko 0,20wobler salmo minow 6 cm Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez diabel 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Fajna rybka diabel Kolorek płetw wypas Pewnie ściągnie wszystkie laski z okolicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Perez ,gratuluje ,przepiękny zdrowy klusek ,super rybka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Gratulacje dla tych co łowią - tylko pozazdrościć takich klusek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam serdecznie . Szalu dzisiaj nie bylo . Same 50 - taki ! Pozdrawiam Zbigniew Starszy Pan tez cos zlowil 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Fajnie chlopaki.Mnie Lippe 3 razy skopalo po dupsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Niestety caly dzien sie tylko takie wieszaly ! Dopiero wieczorem brzany przyszly ! PozdrWiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Niestety caly dzien sie tylko takie wieszaly ! Hehe no katastrofa normalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Niestety caly dzien sie tylko takie wieszaly ! Dopiero wieczorem brzany przyszly ! PozdrWiam Pojęcia nie masz jak Wam współczuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Niestety caly dzien sie tylko takie wieszaly ! Dopiero wieczorem brzany przyszly ! PozdrWiamNie no szok! Szacun że wytrzymaliście takie katusze ;D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Normalnie Arkowi i Zbyszkowi tylko współczuć Wracajcie do ojczyzny ! U nas są większe Wczoraj widziałem resztki z obiadu wydry to klenicho miał na bidę z 57 cm . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi