perez123 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Piękne klenie Panowie.Mi na razie zostaje oglądanie zdjęć,a wobki od @kolo575 czekają na test .Kamil zapodaj film . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 U mnie dzisiaj inauguracja sezonu - ....Brawo @malcz Myślałem, że wiślany, ale Wkra to piękna kraina kleniowa (też )... Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Zapomniałem hasła do Yt filmy dostępne na mojej stronie FB. https://www.facebook.com/pages/W%C4%99dkartswo-Medic3hs/218958481529870 Edytowane 25 Kwietnia 2015 przez kolo575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 @malcz gratuluję udanego rozpoczęcia sezonu, ja póki co pauzuję pewnie do końca lipca . Tak w dwóch słowach jak kijek? Strasznie chyba mogę żałować??? Kamilu piękne kluchy A co z waszym kanałem na YT? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Kanałem zajmuję się Tomek i on trzyma hasło , mi została przydzielona opieka nad fanpage-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 pierwsza " 5 " z lekkim haczykiem zaliczona 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Gratulacje Panowie pięknych kleni. Ja dzisiaj otworzyłem sezon smużakowy, jedna rybka skusiła się na tonącą Brombę, niestety poniżej forumowego minimum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Piękna kluska maro - Graty - na co ? Gratulacje Panowie pięknych kleni. Ja dzisiaj otworzyłem sezon smużakowy, jedna rybka skusiła się na tonącą Brombę, niestety poniżej forumowego minimum. Ja mój sezon ,,smużakowy" zacząłem kilka ładnych lat temu i z przerwami (wyjazdy za granice) trwa on nadal do dziś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Piękna kluska maro - Graty - na co ? zbierały dzisiaj na potęgę nawet nie były za bardzo ostrożne a ja oczywiście nie zabrałem smużaków musiałem szybko stworzyć jednego wyginając ster w najmniejszym wobku udało się też taki krótki filmik nagrać 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 zbierały dzisiaj na potęgę nawet nie były za bardzo ostrożne a ja oczywiście nie zabrałem smużaków musiałem szybko stworzyć jednego wyginając ster w najmniejszym wobku udało się też taki krótki filmik nagrać Ło Panie ładna klucha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Dzisiaj znowu udało się połowić sprzęt i przynęta bez zmian . Fotki samojebki więc jakością nie powalają za to wynagrodziły mi ładnym pożegnaniem ,później wrzucę filmik z C&R Jeden miał coś w okolicy 55 cm . DSC00693.jpg DSC00694.jpg DSC00695.jpg DSC00696.jpg DSC00697.jpg DSC00699.jpg DSC00704.jpg DSC00715.jpg DSC00722.jpgGraty ! Pięknie się sezon zaczyna na Białce w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 @malcz gratuluję udanego rozpoczęcia sezonu, ja póki co pauzuję pewnie do końca lipca . Tak w dwóch słowach jak kijek? Strasznie chyba mogę żałować??? Kamilu piękne kluchy A co z waszym kanałem na YT? ...hmmmm w dwóch ciężko, więc będzie w trzech: "dla mnie bomba"....a już tak na poważnie to chyba właśnie tego szukałem, bo ostatni krowi ogon na na blanku CD był jednak trochę zbyt muchowy, teraz powinno być wszystko tak jak należy - także jak będziesz miał okazję/możliwość zakupu --> Polecam:) No i życzę aby pauza była krótsza niż do końca lipca bo idzie zwariować.... Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dziś taki klenik 53/54cm. na chrabiego. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpc Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 ładna kluska - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ładna klucha! Jak się spisuje sj4000?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Spisuje sie swietnie, ale nie wtedy kiedy potrzeba byłem przekonany ze nagrywam filmik. Jednak po holu i wypuszczeniu klenia, patrzę a kamerka tylko włączona ale nie nagrywa szkoda bo byłby super filmik, dawno mi klen tak nie tańczył na kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Piękny kluchon graty Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orni Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Piękne Kluchy Panowie u mnie dziś samo kleniowe przedszkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Marku,klenio już tych wypasionych,gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Gratulacje chłopaki Ja dzisiaj odwiedziłem sąsiedni okręg NS , który chyba zacznę regularnie odwiedzać Okazów nie przechytrzyłem, ale coś się skusiło jak zwykle na chrabąszcza 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Tomi 803 fotki pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Tomi 803 fotki pierwsza klasa Dzięki wielkie ! Fotograf ze mnie marny co widać po fotce z kleniem, ale są miejsca gdzie widoki są naprawdę bajkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Nie reklamuj wody okregu NS bo najada zadeptaja............. .tak powaga foty super rybki tez 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Nie bądż taki skromny Znam tą rzeczkę.Widoki faktycznie fajne.Z rybkami niestety nie ma szału 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Pięknie dajecie z tymi kluchami - aż mnie w sercu ściska że ja tak daleko od tych rzek, ale ja to sobie jeszcze odbiję Co do wód okręgu NS to - a nie mówiłem Ci @TOMI803 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi