Skocz do zawartości

Klenie 2015

paweł0891

Rekomendowane odpowiedzi

Piękna kluska maro - Graty - na co ?

Gratulacje Panowie pięknych kleni. Ja dzisiaj otworzyłem sezon smużakowy, jedna rybka skusiła się na tonącą Brombę, niestety poniżej forumowego minimum.

Ja mój sezon ,,smużakowy" zacząłem kilka ładnych lat temu i z przerwami (wyjazdy za granice) trwa on nadal do dziś  :D

• Like 1

Piękna kluska maro - Graty - na co ?

zbierały dzisiaj na potęgę  :D  nawet nie były za bardzo ostrożne  :ph34r: a ja oczywiście nie zabrałem smużaków :huh:  musiałem szybko stworzyć jednego wyginając ster w najmniejszym wobku  udało się też taki krótki filmik nagrać  :ph34r:

• Like 14

zbierały dzisiaj na potęgę  :D  nawet nie były za bardzo ostrożne  :ph34r: a ja oczywiście nie zabrałem smużaków :huh:  musiałem szybko stworzyć jednego wyginając ster w najmniejszym wobku  udało się też taki krótki filmik nagrać  :ph34r:

Ło Panie ładna klucha!:)

Dzisiaj znowu udało się połowić :D sprzęt i przynęta bez zmian . Fotki samojebki więc jakością nie powalają :) za to wynagrodziły mi ładnym pożegnaniem ,później wrzucę filmik z C&R :P Jeden miał coś w okolicy 55 cm .

attachicon.gifDSC00693.jpg

attachicon.gifDSC00694.jpg

attachicon.gifDSC00695.jpg

attachicon.gifDSC00696.jpg

attachicon.gifDSC00697.jpg

attachicon.gifDSC00699.jpg

attachicon.gifDSC00704.jpg

attachicon.gifDSC00715.jpg

attachicon.gifDSC00722.jpg

Graty ! Pięknie się sezon zaczyna na Białce w tym roku :)

@malcz gratuluję udanego rozpoczęcia sezonu, ja póki co pauzuję pewnie do końca lipca :angry: . Tak w dwóch słowach jak kijek? Strasznie chyba mogę żałować???

Kamilu piękne kluchy  :D  A co z waszym kanałem na YT?

...hmmmm w dwóch ciężko, więc będzie w trzech: "dla mnie bomba"....a już tak na poważnie to chyba właśnie tego szukałem, bo ostatni krowi ogon na na blanku CD był jednak trochę zbyt muchowy, teraz powinno być wszystko tak jak należy - także jak będziesz miał okazję/możliwość zakupu --> Polecam:) No i życzę aby pauza była krótsza niż do końca lipca bo idzie zwariować....

Pozdrawiam!

• Like 1