Dygnitorz Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Mam i ja! Pierwszy muchowy w tym roku i odrazu z 5 z przodu :-) oby tak dalej :-) 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 No to była jazda gratulacje!Zaglądasz co w nasze rewiry? Breń - Wisła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Najpierw przerzuciłem kilkanaście jazików, a później goddarda zassała taka "wisienka" Po chwili siadł jeszcze jasiek 40+, ale zahaczony "za skórkę" wyczepił się przy podbieraniu Edytowane 9 Maja 2015 przez Michał P. 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) No to dokładam wieczorowego Edytowane 10 Maja 2015 przez Michał P. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Wieści z frontu. Limit kleni wyczerpałem na ostatnim desancie chyba na rok Większość była mniejsza od owego. Sprzętowo Blass M 2,4 (12 lb.)Żyłka 0,22 na Stradicu 2500 FH 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 C.D. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ostatnio na mojej kochanej rzeczułce przerzuciłem dużo rybek pięknych , choć nie powalających rozmiarami . Wreszcie w piątek udało się trafić tłuściutką , kleniową mamusię . Stan wody mimo , że niski , osiągnął cudowny kompromis pomiędzy wychodzącą od dołu zieloniutką sałatą a wolnym lustrem wody . Piękne łowienie , wspaniałe widoki , brania często na moich oczach ... Pierwsze wyjście było jeszcze wtedy , gdy wobler miał dobre pół metra do lustra wody - fala od brzegu , kocioł na powierzchni , serce w gardle ... Powtórka już spokojniejsza - dwie , trzy sekundy po wpadnięciu do wody dostojne zebranie bzyka , napięcie zestawu w tempo i ... eksplozja z gejzerami , bo i warunki takie bardziej amazońskie . Cudowna walka ! 46 cm zdrowego , grubego szczęścia .Sprzętowo jak zwykle - FX 902-2 made by Dąbek nie przestaje mnie zadziwiać . A tutaj troszkę walczyłem z moim mini-statywem . 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzix Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Witam koledzy dzisiaj udało mi się skusić ładnego kleniozaura na bonito 3,5 cm jak dotychczas mój najwiekszy do tej pory 47 cm coraz blizej magicznej 50-tki poniżej zdj rybka wrócila do wody oczywiscie może spotakmy się znowu za jakiś czas sprzetowo HM80 żyłka 0,18 kołowrotek ryobi zauber 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Piękne klenie - GRATY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Waleczna gadzina... Edytowane 11 Maja 2015 przez laserro 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 fotka słaba ale rybcia ładna 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 No No Marek Gratulacje za powtarzalność w łowieniu pięknych kleksów !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ależ gruby bykol . Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ładny, jest co potrzymać . U Ciebie też już cieknął mleczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygnitorz Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ładny, jest co potrzymać . U Ciebie też już cieknął mleczem?Chyba jeszcze, już po tarle powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 U mnie wieczorem trzy brania i trzy ryby na brzegu, dwie powyżej 40 cm 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Edytowane 14 Maja 2015 przez obcy91 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 dzisiaj ruszyłem na Wisłę uuuuuuuuuuuuu... Panowie ile Wy tam macie klusek !!!!!!!! dzisiejszy największy 54 /55 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Piękne klenie Marki łowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orni Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 maro piękny klusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu78 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 malinabar piękne klenie łowisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Pięknie łowicie - nie ukrywam że zazdroszczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Z dzisiejszego wieczoru 46 cm 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 ..z dzisiejszego frontowego dnia...napływowe, grube 53centy na Bonito 3.5cm...Gratulacje i pozdrowienia dla łowców kleniozaurów... 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi