Piotr 75 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ładny klusek,gratyPogoda widzę że dopisała, jak ostatnio musisz poważnie pogadać z Omeną, bo coś się słabo stara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 ..z dzisiejszego frontowego dnia...napływowe, grube 53centy na Bonito 3.5cm...Gratulacje i pozdrowienia dla łowców kleniozaurów... Ale weteran gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) ..z dzisiejszego frontowego dnia...napływowe, grube 53centy na Bonito 3.5cm...Gratulacje i pozdrowienia dla łowców kleniozaurów... Patryk a co on taki wysuszony ? Graty, ładna kluska. Edytowane 15 Maja 2015 przez Sandacz23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 ...zrzucił szybko wagę, bo zasrał pół pontonu zieleniną...Przed fotką przebywał w podbieraku także spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 ..z dzisiejszego frontowego dnia...napływowe, grube 53centy na Bonito 3.5cm...Gratulacje i pozdrowienia dla łowców kleniozaurów... Piękny kleń i super fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Potarłowy, czy z siaty komuś nawiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 ...raczej potarłowy, bo tylko ogon "zajechany"...choć i siat nie brakuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) .... musisz poważnie pogadać z Omeną, bo coś się słabo stara Ależ łobuza złapałeś Patryku Piotrek, Omenie to chyba te kabany zrobiły na napływie gang-tarło, co widać Patu, teraz wyjmij tą hebanową pogodynkę, zobaczymy czy się po przejściu stada do czegoś nadaje jeszcze Chyba, że wpadła w stado leszczy to lipa Edytowane 15 Maja 2015 przez ziom7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 ...raczej potarłowy, bo tylko ogon "zajechany"...choć i siat nie brakuje..Inne też ma lekko przyszarpane, wygląda właśnie na siate. W niezłą pogodę go dorwałeś, choć i tak w taką łatwiej o klenia niż bolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 ...po siatce wyglądaja inaczej...tego dnia złowiliśmy jeszcze ok.10 boleni...ostatnio wolę fronty niż słoneczną lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Widać że jak jest ryba to i we froncie bierze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Gratulacja wszystkim wyników. Ja dzisiaj sprawdziłem sobie inny niż zawsze odcinek i eldorado ilościowo super, jakościowo bardzo fajnie 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Grubasek z dzisiaj w rewelacyjnej formie. Jeździł jak szatan, więc zanim się pokazał był nowym PB Sprzętowo tak jak ostatnio, czyli HM80 Ghost Buster + Ceratka 2500. Żyłeczka 0,16 a na agrafce zakupiony ostatnio od @Rózgasia wobek Darka Lipki. Były jeszcze trzy mniejsze, ale nie forumowe - również na tą samą przynętę, którą niestety na koniec skonsumował zębaty Pozdrawiam,malcz Edytowane 15 Maja 2015 przez malcz 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Kleks po ciężkiej walce o przetrwanie gatunku:Gatunek przetrwa, kleń po szybkim foto wrócił od wody 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 WitamCiężko było się do nich dobrać w tym sezonie ale w końcu się udało. Pozdrawiam. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Klenik 47 cm który skusił się na woblerka własnej produkcji.Fotka kiepska,ale coś nie mogę opanować robienia samemu zdjęć. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 U mnie zaczeło gryść przedszkole , jeden spełniający forumowe minimum 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 jeden z kilku dzisiejszych Warcianych , przynęta mrówa od Tomiego + 6cm uklejka dorado 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Edytowane 16 Maja 2015 przez maro zebaty 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 To był dziwny dzień.Zaczęło się od tego, że zapomniałem kamizelki. W niej były starannie wyselekcjonowane wczoraj przynęty, dokumenty, agrafki itd.Ale jak już przyjechałem a do domu daleko to pozostało łowić. Trochę przynęt miałem w "nerce", jakaś agrafka też się znalazła. No to do wody!Delikatne puknięcie, pewnie okonik. :shock:Kolejne rzuty i kolejne pukania - to okonie. Wreszcie walniecie i jest klenik. Poniżej 30cm. Kolejne rzuty i bach! Ale spadł po chwili, ten był większy.No nic, idziemy dalej.Za sterczącymi z wody pniami pobicie ale puste. Powtórka i wisi. Jakieś 45cm.Kawałek dalej zmiana wobka na głębiej schodzący i bach! Długi odjazd i luz... Kotwiczka po walce, badziewie to nie było. Mam nauczkę, że lepsza jedna dziesiątka niż dwie dwunastki.Dalej też fajnie, były brania ale ryby mniejsze. 30-35cm. Dochodzę do miejscówki "pięćdziesiątkaowej". Kilka rzutów i wisi. Jazik, 30+, kolejne rzuty i jest drugi. trochę większy. Fotek brak bo utrzymać jazia w ręce...Kolejne kleniki koło 35cm.Wreszcie kolejne branie i większy opór. 45cmDzwoni telefon. Żona.- gdzie są klucze z meganki?- k...wa, mam je w kieszeni...No to po łowieniu na dziś.A mogło być tak pięknie!To był dziwny dzień... 8) 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. guciolucky Opublikowano 16 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Długo pracowałem na ten wynik ale w końcu strumień wypłacił mi za pokorę... dziś łowiłem piękne klenie w tym dwa, które zapamiętam na długo :-) Większy Niedługo później 5 cm mniejszy 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ale kabany! Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 ale fajne klenie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 No i Gucio pozamiatał...Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Kluska. Trafił się też przyłów, ale jego chyba wkleję do swojego wątku 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi