maro zebaty Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 uwielbiam tą krótką chwilę 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Niedzielny, złowiony na kumaka własnej produkcji: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 W niedzielę odwiedziliśmy małą rzeczkę w okręgu wrocławskim , którą pozwoliłem opisać sobie kilka stron wcześniej . Woda jeszcze mniejsza , rybki jeszcze ostrożniejsze , ale były . Ja miałem cztery klenie i dwa jaśki . Tatuś też połowił . Wszystko w przedziale 30-35 cm . Wiekszość brań z powierzchni , w wodzie do kolan . Bajeczka ...Ale najlepsze wydarzyło się na miejscówce , która ostatnio obdarzyła dużą rybą . Ja wiem , że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki i nawet w najśmielszych oczekiwaniach nie przypuszczałem , że znowu się uda ale jednak ...To samo miejsce , pierwszy rzut . Bzyk ląduje na powierzchi , po dwóch sekundach wielki lej i zassanie , zacięcie w tempo , kipisz taki jakby to jakaś trocia przywaliła i zaczęlo się . Na początku myślałem , że to ta sama ryba co ostatnio ale nie - większa , grubsza , brak dwóch , trzech łusek . Piątka z przodu , z małym plusikiem . Cudeńko . A cośmy się naoglądali ślicznoty podczas holu w czystej , prześwietlonej wodzie , to nasze . Sprzętowo jak zwykle . I pięknie . 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Ładny kleń!Rzeczka też klimatyczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Dzięki !Rzeczka klimatyczna , bo malutka - wszystko ma się na wyciągnięcie dłoni , a łowy przypominają zabawę w akwarium . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 uwielbiam tą krótką chwilę Witam wszystkich szanownych kolegów i koleżanki zaszło małe nieporozumienie albo uchybienie z mojej strony z góry przepraszam za całe zamieszanie w poście wyżej nie dopisałem że rybka już pozowała na tym forum zostało wycięte z filmiku który nagrałem jak ją wypuszczam , tak mi się spodobała że nie mogłem się powstrzymać i ją dorzuciłem jeszcze raz przepraszam ps. zdjęcia nie usuwam bo naprawdę mi się podoba kolego @marekn dziękuje za zwrócenie uwagi ale naprawdę nie miałem się zamiaru tutaj lansować kleni łowię bardzo dużo ale fajne fotki wychodzą mi bardzo rzadko pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Fotka slaba z to wybaczcie. Miejsce OdraWoblerek od Piotro 82Zylka 0.14 lovec rapy45 cm Edytowane 18 Maja 2015 przez bartek19176 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu78 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 malinabar dajesz radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Dziś klenie były jak lenie. Długo nic się nie działo. Kilka małych, dwa okonie i w końcu w którymś rzucie pod krzaczek - bachh! Wziął dosłownie po dwóch obrotach korbki. 3 cm woblerek tonący. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Wynik nocnych łowów. Pozdrawiam. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Piekne kluchy kolego. Co to za rzeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Sympatyczne Rafix, na powierzchniowe wobki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Sympatyczne Rafix, na powierzchniowe wobki??Dzięki , na woblerki płytko schodzące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Piekne kluchy kolego. Co to za rzeka?Wisełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 A powiedz mi u Was juz po tarle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 A powiedz mi u Was juz po tarle?Praktycznie już po tarle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tasiek321 Opublikowano 20 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Odrzański klenio Wprawne podebranie i precyzyjny pomiar by Ricci obnażył 58cmKleks połakomił się na Bonito 3,5cmSprzętowo BR 2,52 12lb, Vaniek 4000, PP 10lb 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 To już kleniozaur ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Obnażył 58cm klenia...to tak dla ścisłości 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Oj Ricco a Ty tylko o jednym Oczywiście, że o długość klenia chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 O czymkolwiek byście nie mówili to i tak mega długi . Piękna ryba ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Fota nie jest szałowa,ale rybka słusznych rozmiarów.Nowy PB 57cm Przy okazji graty dla Wszystkich za piękne kleksy 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek112 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Mariano, piękna ryba gratulacje !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Odrzański klenio Wprawne podebranie i precyzyjny pomiar by Ricci obnażył 58cm Kleks połakomił się na Bonito 3,5cm Sprzętowo BR 2,52 12lb, Vaniek 4000, PP 10lb Tasiek gratulacje, dawno nie widziałem takiej baryły. Taki tłuścioch to tylko na patelnię.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Ale kleniozaury łowicie, aż szczena opada. Oby było mi dane kiedyś poprzeciągać sznurek z takim kolosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi