paweł0891 Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Piękne klenisko Slavo , gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 ..odrzańskiej, kleniowej wagi ciężkiej ciąg dalszy..Zabrał Bonito 3.5cm z napływu główki.Sprzętowo SCV 8`6 12lb, STL 3000HGM `14, Ninontho 0.1mm 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 O kurde ale byczek.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Podejrzewam, że był narybkiem jak ja jeszcze na chleb mówiłem pep i robiłem pod siebie Gratuluję!! Piękny okaz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ladne klenisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ładny grubasek!Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Piękne kleniska Panowie...Patryk ten twój to już chyba wymiarowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Piękne kleniska Panowie...Patryk ten twój to już chyba wymiarowy... ..taki tam stykowiec na 55centow...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Też miałem wczoraj jednego "niejadka" ale byłem bez aparatu a do komórki nieco mi ręki zbrakło, nie bardzo wypada wstawiać ale potraktujmy to jako fun 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 do komórki nieco mi ręki zbrakło Selfie stick trzeba zakupic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Gratuluję Wszystkim odpasionych kleniozaurów.Pięknie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_s Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 To i ja się pochwale ostatnio rybko 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Maciek,fajne ujęcie Nie musisz się rozpisywać na co złowiłeś tego klenika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 patu,Wy tam macie łatwiej bliżej ujścia do Bałtyku, bo spływają do Was te nasze z okolic Vestung Breslau, które nęcimy drewnem i pianką HAHAHAHA Piękna ryba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Patryk gratulacje... konkretna klucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) To moj dzisiejszy najwiekszy pod 50" bylo duzo ryb w przedziale 35-40" wszystko na "gumiaczka" woda brudna rybka przyklejona do dna pozdrawiam Mario Edytowane 29 Maja 2015 przez marius13 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Normalnie zasnąć można w oczekiwaniu na strzał migawki Chyba muszę skrócić czas oczekiwania w opcjach samowyzwalacza 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_s Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Piękne rybki lowicie na Odrze tylko.pozazdrościć, a to ostatnio zlowione z mojej mini Odry hehe 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Gratuluję pięknych kleni,Maciek, widzę, że jeden z Twoich miał dziadka jazia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 I matkę i ojca też 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_s Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 No tak im się w bok poszło hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_s Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Kleniory na wobki pana kolo575, te Wobki to rarytas u mnie na rzece 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Ilościowo się pobawiłem, tylko rozmiar mógłby być większy 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Taki nocny 50-tak. Pozdrawiam. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 @marius13 , @tasiek321 i @rafix graty konkretnych kleksów !!!!! Bogate rybiory a czy administrator zmniejszył forumowe minimum na klenie ??? bo po zdjęciach @Maciek s widać że tak , małe kleniki nie powinny tutaj być, jak jest regulamin to jest chyba nie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi