Skocz do zawartości

Klenie 2015

paweł0891

Rekomendowane odpowiedzi

Eksploracji nieznanych terenów ciąg dalszy  :P dziś poznawałem chyba zapomnianą malutką rzeczkę, tak niedostępną że jedyną możliwością rozwinięcia sznura było brodzenie i prowadzenie linki korytarzem między drzewami. Na brzegu żadnej ścieżki, busz nieprzebrany. Spokojna woda, głębokie dołki i mini burty z podmytymi korzonkami.. największy z tych, które chciały współpracować:

opphzc.jpg

2466xjo.jpg

10hktqa.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=T5jeFk0X-0o

Edytowane przez Michał P.
  • Like 27

@tomi a gdzie Twoja muchowa witka? Jakaś zmiana strategii??

Druga sprawa to te owady własnego wyrobu...prowadzisz jakąś hmmmm "sprzedaż" tych gadżetów?

Pozdrawiam,

malcz

Marcin,witka była nie muchowa(choć służyła do łowienia na imitacje owadów) ,a matchowa.W zeszłym sezonie ułamałem szczyt i nie udało się dokupić drugiego.Stary został sklejony i wyholował kilka dużych ryb,mimo tego zakupiłem taki budżetowy zamiennik czyli tego Dragona.Kij jest trochę cięższy i bardziej miękki ale oprócz tego ma wszystko to ,czego brakowało w zwykłej odległościówce.Dobrze mi się nim łowi.Druga strona medalu to koszty.Za cenę matchówki+ koszty przebudowy masz ze 3sztuki Dragon Express.

Odnośnie sprzedaży owadów to....szanse są marne :( ,choć co roku kilka osób przekonuje mnie abym im coś wystrugał.

Kilku lurebuilderów w kraju tworzy mniej lub bardziej udane kopie moich Mrówek,więc może tam zakupisz szybciej i taniej.

Pozdrawiam Tomi B)

To i ja wrzucę dzisiejszą "klusełke"

Kaskadersko łapki wyciągnąłeś, aż do przesady :)

Pikna rybka, gratuluję !

A nad fotkami popracuj :) Przepiękna fota by była jak byś wyszedł na słońce :)

Slavo

Edytowane przez Slavobeer

Kaskadersko łapki wyciągnąłeś, aż do przesady :)

Pikna rybka, gratuluję !

A nad fotkami popracuj :) Przepiękna fota by była jak byś wyszedł na słońce :)

Slavo

Mój kumpel robił fotki i na 7 które zrobił tylko na tej widać całą rybkę, taki z niego fotograf hehe :D, a co do słońca to już tego miałem dość, rybka chyba też :)

• Like 1

Wieczorny kleń sprzed tygodnia. Bardzo gruba i ciężka sztuka. 55cm długości. Hol nie był długi, ale w jego trakcie przeszedł z prądem rzeki przez przelew. Emocje więc były:) Jednak jak go zobaczyłem to szczena opadła! :) Oczywiście PB.
Przynętą był ok 2 cm wobler w kolorze pstrążka- hand made od kolegi Daniela.
Sorki za zdjęcie, ale ryba na brzegu strasznie silna i nie było warunków na foto i przemycie z ziemi..

post-55662-0-03442300-1433879604_thumb.jpg

post-55662-0-24400000-1433879625_thumb.jpg

Konger World Champion Iri Lucky 305 3-10g; Spro Opera 1230; 0.16 Dragon HM80

Pozdrawiam

• Like 21

Wieczorny kleń sprzed tygodnia. Bardzo gruba i ciężka sztuka. 55cm długości. Hol nie był długi, ale w jego trakcie przeszedł z prądem rzeki przez przelew. Emocje więc były:) Jednak jak go zobaczyłem to szczena opadła! :) Oczywiście PB.

Przynętą był ok 2 cm wobler w kolorze pstrążka- hand made od kolegi Daniela.

Sorki za zdjęcie, ale ryba na brzegu strasznie silna i nie było warunków na foto i przemycie z ziemi..

attachicon.gif20150529_203950_resized_1.jpg

attachicon.gif20150529_204106_resized_1.jpg

Konger World Champion Iri Lucky 305 3-10g; Spro Opera 1230; 0.16 Dragon HM80

Pozdrawiam

Piękna ryba.

Gratulacje nowego PB.

Ale za to zdjęcie klenia w panierce - NAGANA !!!

Pomijam to, że łamie regulamin, ale zwyczajnie nie wypada.... :wacko:

Slavo

Wczoraj wieczorem dzięki namowom Kolegów dałem się wyciągnąć na wieczorne łowienie. Tak więc maraton wędkarski trwa w najlepsze :) Dzień w dzień łowię, mimo że pogoda wczoraj nie zapowiadała się ciekawie. Popadało trochę, ale w czasie dojścia na miejscówkę przestało.

I znów się opłaciło przedzierać przez chaszcze. Zaliczyłem spotkanie z przepięknym klenikiem.

Piękna, silna ryba, która zassała smużaczka (czarnuch od Michała-Oleix'a) podanego kijkiem CD XLS na żyłce 0,16.

Dzięki chłopaki za wypad i że mnie wyciągnęliście z chałupy !!!

SlavoZbir :)

DSC_0993.JPG

DSC_1002.JPG

• Like 35