bartek19176 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Wczorajszy rekonesans dał mi około 20 klenikow. Jednak bez rewelacji wszystko w okolicy 40cm Woda bardzo niska. Praktycznie tarło skonczone, a było bardzo efektowne. Niektore rybki straciły łuski i inne nawet głowy:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Smutny widok.....Ale coraz częściej spotykany.Ostatnio widzieliśmy dziada, który kłusował w najlepsze, a po ryby przyszedł z wiaderkiem. 2 małe bolki od razu w łeb dostały i łowił sk...syn dalej. Telefon na Straż Rybacką - nie odpowiada.Telefon na 112 - zadzwońcie na 997 !!!Telefon na 997 - przyjąłem zgłoszenie, będziemy.Oczywiście nie przyjechali..... Tak to wygląda w realu i niech nikt mi tu nie pierdoli, że Straż Rybacka w Polsce działa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Slavo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Miałem kiedyś identyczną sytuację w Gdańsku na Martwej Wiśle /teoretycznie centrum miasta/ . Jest posterunek policji wodnej. Odsyłanie od jednego do drugiego - spycholandia i olewactwo.Aha, oczywiście kręciłem się tam kilka godzin i policji nie widziałem. Edytowane 11 Czerwca 2015 przez slawito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Szkoda, że nie mieliśmy kija sandaczowego. Delikatnie bym mu przeciągnął gumką po "łowisku" co by nic nie złowił.I wtedy to ja byłbym kłusolem zgodnie z wykładnią prawa....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Smutny widok.....Ale coraz częściej spotykany.Ostatnio widzieliśmy dziada, który kłusował w najlepsze, a po ryby przyszedł z wiaderkiem. 2 małe bolki od razu w łeb dostały i łowił sk...syn dalej. Telefon na Straż Rybacką - nie odpowiada.Telefon na 112 - zadzwońcie na 997 !!!Telefon na 997 - przyjąłem zgłoszenie, będziemy.Oczywiście nie przyjechali..... Tak to wygląda w realu i niech nikt mi tu nie pierdoli, że Straż Rybacka w Polsce działa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SlavoA to sie dziwie, że nie przyjechali. Po ostanich doniesieniach medialnych, że Polica ma miec tyle a tyle, skutecznych kontroli i wlepionych mandatów, coby załatać dziure w budżecie Państwa...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Mandat wlepia za brak głupiego wpisu w śmiesznym rejestrze a klusola cmokna w dupe taka jest prawda. Ładne klony gratulacje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Mam dwie opcje albo zalatwie sobie kamizelke ssr i dziadowi zarekwiruje sprzet a jak nie to wpierd... Tyle ze o samochód sie cykam:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Smużakowy klenik. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carloss83 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Wczoraj krótki wieczorny wypad nad rzekę. Klenie dopiero po 20 zaczęły współpracować, ale te brania jeszcze takie niemrawe. Ataki jeszcze nie są tak agresywne jak w lipcu i sierpniu. Przynętą oczywiście testowana nowa mrówa tomiego101. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 P1140187.jpg Smużakowy klenik. Fajna fota Bryka, ostatnio Twój wobek uratował mi wypad kleniem +/- 40 Pozdrawiam!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Kolejne nocne rybki. 47 cm 52 cm Pozdrawiam. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 @rafix gratulacje kleni i systematyczności.Masz na pewno sporą wiedzę o nocnych kleniach,może podzielisz się wiedzą i jakiś artykuł klepniesz na jerku, o nocnych kluskach .Pewno sporo osób była by zainteresowana. Taka luźna konkluzja. Pozdro. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Wy tu takie rybony a mnie tylko wokół forumowego minimum darzy.. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Michał, na muchę jest x 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) @ROBERT a nie jest to przypadkiem Pan Jan....?? Edytowane 13 Czerwca 2015 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dobry Jazio ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Aaaa, a co to za wątek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Kulinarny - prawimy tu tylko o kluskach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 49cm z napływu główki na Minnowa DR 3cm. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Gratulacje dla łowców!Odrzańskie klenie dały dzisiaj dużo frajdy kilka grubasków udało się złowić! 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pawlikowski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Kilka fajnych rybek udało się skusić do brań. 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Nie tylko rybki ale i fotki fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Fajne klenie, fajne zdjęcia, a i miejsca bomba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Fajne ryby łowisz, fajne zdjęcia robisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi