Skocz do zawartości

Klenie 2015

paweł0891

Rekomendowane odpowiedzi

Smutny widok.....

Ale coraz częściej spotykany.

Ostatnio widzieliśmy dziada, który kłusował w najlepsze, a po ryby przyszedł z wiaderkiem. 2 małe bolki od razu w łeb dostały i łowił sk...syn dalej.

Telefon na Straż Rybacką - nie odpowiada.

Telefon na 112 - zadzwońcie na 997 !!!

Telefon na 997 - przyjąłem zgłoszenie, będziemy.

Oczywiście nie przyjechali.....

Tak to wygląda w realu i niech nikt mi tu nie pierdoli, że Straż Rybacka w Polsce działa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slavo

• Like 5

Miałem kiedyś identyczną sytuację w Gdańsku na Martwej Wiśle /teoretycznie centrum miasta/ . Jest posterunek policji wodnej. Odsyłanie od jednego do drugiego - spycholandia i olewactwo.

Aha, oczywiście kręciłem się tam kilka godzin i policji nie widziałem.

Edytowane przez slawito

Smutny widok.....

Ale coraz częściej spotykany.

Ostatnio widzieliśmy dziada, który kłusował w najlepsze, a po ryby przyszedł z wiaderkiem. 2 małe bolki od razu w łeb dostały i łowił sk...syn dalej.

Telefon na Straż Rybacką - nie odpowiada.

Telefon na 112 - zadzwońcie na 997 !!!

Telefon na 997 - przyjąłem zgłoszenie, będziemy.

Oczywiście nie przyjechali.....

Tak to wygląda w realu i niech nikt mi tu nie pierdoli, że Straż Rybacka w Polsce działa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slavo

A to sie dziwie, że nie przyjechali. Po ostanich doniesieniach medialnych, że  Polica ma miec tyle a tyle, skutecznych kontroli i wlepionych mandatów, coby załatać dziure w budżecie Państwa...... 

Wczoraj krótki wieczorny wypad nad rzekę. Klenie dopiero po 20 zaczęły współpracować, ale te brania jeszcze takie niemrawe. Ataki jeszcze nie są tak agresywne jak w lipcu i sierpniu. Przynętą oczywiście testowana nowa mrówa tomiego101.

post-49314-0-98720600-1434092762_thumb.jpg

post-49314-0-04155700-1434092786_thumb.jpg

• Like 15

@rafix gratulacje kleni i systematyczności.Masz na pewno sporą wiedzę o nocnych kleniach,może podzielisz się wiedzą
 i jakiś artykuł klepniesz na jerku, o nocnych kluskach :) .Pewno sporo osób była by zainteresowana.

Taka luźna konkluzja. ;) 

Pozdro.

• Like 2