patu Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Gratulacje dla wszystkich kleniołapów .Jeden z ostatnich odrzańskich, naruszonych zębem czasu kleniurów.Zassał 5cm Bonito na napływie ostrogi...Sprzętowo b/z... SCV 8`6 12lb, STL 3000HGM, linka Mikado Ninotho 8X 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Fajne kabany poławiacie,Gratki.Mnie się trafił jeden na mokrasa.Sorki za jakość, AF mnie oszukał pozdro Edytowane 20 Lipca 2015 przez KwaQ 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 W końcu kijek odnaleziony i przestały schodzić teraz tylko zdjęcia pod szlifować :) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 ...50tak na zakończenie kilkunastogodzinego maratonu...zmęczenie materiału, mina mówi sama za siebie... Zassał Bonito 3,5cm 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 ...50tak na zakończenie kilkunastogodzinego maratonu...zmęczenie materiału, mina mówi sama za siebie... Zassał Bonito 3,5cm Oczęta mętnawe niczym u sandacza Oczywiście mowa o ślipiach strudzonego łowcy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 linka Mikado Ninotho 8X i jak dobra jest? piękny ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 i jak dobra jest? piękny ryb..mi pasuje, nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Połowy na Odrze to ciężki kawałek piw...chleba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Połowy na Odrze to ciężki kawałek piw...chleba ..się w sierpniu ponownie przekonasz ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Cały czas ciężko trenuje aby być w formie na wyjazd ...Już jestem spakowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Gratulacje dla wszystkich kleniołapów .Jeden z ostatnich odrzańskich, naruszonych zębem czasu kleniurów.Zassał 5cm Bonito na napływie ostrogi...Sprzętowo b/z... SCV 8`6 12lb, STL 3000HGM, linka Mikado Ninotho 8X Rany Patryk ale klen ! Gratulation 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Po tygodniowym maratonie to oczu nie bedzie :-))) Patryk...dobre klenisko:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 OO, Robson się pojawił ...dobrze że mam w planach tylko 4dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Patryk, piękne, stare kleniska prezentujesz na świetnych fotach. Po prostu prima sort. Łyżką dziegciu w tej baryłce miodu, jest ta Twoja nieszczęsna plecionka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 50-tka pękła 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Witam 2 sztuki z dzisiaj 53 i 54cm:-)@patu zdjecia miazga!!! 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Ja dziś wyskoczyłem na krótko po pracy, na szczęście jeden szarpnął za linkę Edytowane 20 Lipca 2015 przez Michał P. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dzisiaj trafiło się kilka kleników. Jak na tą wodę to i tak jestem mile zaskoczony 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Klenio z lekką wadą zgryzu. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Hahahahaha, ale focha strzelił ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dzisiejszej nocki skusiłem dwa klenie, jednemu zabrakło centymetra do piątki z przodu Obie ryby złowione na napływie przelewu, wobler własnej produkcji 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczej Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 super filmik, proszę o informację co to za kamerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Gratuluje fajnych kleni - filmik , klimat rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 super filmik, proszę o informację co to za kamerkago pro hero2 razem z samsung nx2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi