MckenziQQ Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Taki 45+ Rzeka Wisłok Edytowane 22 Lipca 2015 przez LK_FISHING 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Michał , filmik znowu rewelacja . Organizacja miejsca pracy zapewniająca maksymalny komfort poławianym kleniorkom również ...I nocny Norbert się pojawił - gratulacje ! Edytowane 22 Lipca 2015 przez malinabar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Kolejny bardzo fajny filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Przedwczoraj dotarła do mnie nowa partia żuczków od Łukasza, powiedzmy "version limited", starannie wykonanych i bardzo realistycznych. Jednak dopiero dziś miałem okazję je przetestować, ale tylko przez niecałe 30min. Przez ten czas wyjąłem siedem kleni (mimo, że temp. dochodziła do 30 stopni), w tym dwa 40+ : Edytowane 22 Lipca 2015 przez marekn 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Dla mnie jest to wszystko bardzo dziwne.Pływać z kamerą. Brak urokliwego przebywania sam na sam ze światem przyrody i estetycznych doznań.To jakieś teraz bardzo dziwne wędkarstwo i coraz więcej jest gwiazd filmu. Niczemu to nie służy,bo rozpracowanie łowiska i dostosowanie się do niego to zupełnie inna kwestia i film w tym nie pomoże. Decydują własne umiejętności zdobyte latami. W wielu wypadkach płaci się frycowe,a potem następuje doskonalenie swoich umiejętności. I to jest prawidłowość w wędkarstwie. Żaden film tego nie zastąpi i nie jest w stanie przekazać wszystkich informacji płynących bezpośrednio do wędkarza.Taka teraz moda, że zamiast chodzić na ryby i doskonalić sztukę łowiecką oparta na własnych doświadczeniach to wolą oglądać filmy z których w gruncie rzeczy nic nie wynika. Ot popływał połowił coś tam i pokazał. PozdrawiamJózef Leśniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Panie Józku, wstać o 21.50 lewą nogą ...?? Jak komuś nie pasuje to nie ogląda...proste! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Dla mnie jest to wszystko bardzo dziwne.Pływać z kamerą. Brak urokliwego przebywania sam na sam ze światem przyrody i estetycznych doznań.To jakieś teraz bardzo dziwne wędkarstwo i coraz więcej jest gwiazd filmu. Niczemu to nie służy,bo rozpracowanie łowiska i dostosowanie się do niego to zupełnie inna kwestia i film w tym nie pomoże. Decydują własne umiejętności zdobyte latami. W wielu wypadkach płaci się frycowe,a potem następuje doskonalenie swoich umiejętności. I to jest prawidłowość w wędkarstwie. Żaden film tego nie zastąpi i nie jest w stanie przekazać wszystkich informacji płynących bezpośrednio do wędkarza.Taka teraz moda, że zamiast chodzić na ryby i doskonalić sztukę łowiecką oparta na własnych doświadczeniach to wolą oglądać filmy z których w gruncie rzeczy nic nie wynika. Ot popływał połowił coś tam i pokazał. PozdrawiamJózef LeśniakNie każdy ma czas wyskoczyć nad wodę, a i na pewno są tacy, którym zdrowie już nie pozwala.. Co im pozostaje? Właśnie takie filmiki Osobiście w sezonie nie oglądam prawie nigdy, za to w zimie lubię zasiąść z wieczora i popatrzyć jak inni łowią, jakie mają rzeki itd. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Nie każdy ma czas wyskoczyć nad wodę, a i na pewno są tacy, którym zdrowie już nie pozwala.. Co im pozostaje? Właśnie takie filmiki Osobiście w sezonie nie oglądam prawie nigdy, za to w zimie lubię zasiąść z wieczora i popatrzyć jak inni łowią, jakie mają rzeki itd. Oj kto nie lubi....ale takie nakręcanie się w zimę na takie letnie łowy to masakra dla głowy i portfela....bo człowiek nie może łowić w tego typu warunkach to włącza mu się mania zakupów.... Przynajmniej u mnie tak to wygląda Pozdrawiam,malcz P.S. filmy Tapsa miażdżą, bo mam - wydawałoby się podobną rzekę niedaleko, oczywiście inna specyfika itp...ale przejrzystość wody i ilośc ryb na pewno na tym samym poziomie, a u mnie nie ma mowy żeby tak zasysały smużaki....i nie wiem w czym rzecz, bo nawet na nie nie reagują... Edytowane 22 Lipca 2015 przez malcz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Dla mnie jest to wszystko bardzo dziwne.Pływać z kamerą. Brak urokliwego przebywania sam na sam ze światem przyrody i estetycznych doznań.To jakieś teraz bardzo dziwne wędkarstwo i coraz więcej jest gwiazd filmu. Niczemu to nie służy,bo rozpracowanie łowiska i dostosowanie się do niego to zupełnie inna kwestia i film w tym nie pomoże. Decydują własne umiejętności zdobyte latami. W wielu wypadkach płaci się frycowe,a potem następuje doskonalenie swoich umiejętności. I to jest prawidłowość w wędkarstwie. Żaden film tego nie zastąpi i nie jest w stanie przekazać wszystkich informacji płynących bezpośrednio do wędkarza.Taka teraz moda, że zamiast chodzić na ryby i doskonalić sztukę łowiecką oparta na własnych doświadczeniach to wolą oglądać filmy z których w gruncie rzeczy nic nie wynika. Ot popływał połowił coś tam i pokazał. PozdrawiamJózef LeśniakO reklamie Pan nie słyszał? Kolega produkuje woblery (nie hobbystycznie). Jak znam życie to dla przyjemności (bez kamer) tez sobie wędkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Tylko jedno branie dzisiaj 51cm:-) Pozdrawiam 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 O reklamie Pan nie słyszał? Kolega produkuje woblery (nie hobbystycznie). Jak znam życie to dla przyjemności (bez kamer) tez sobie wędkuje.Oczywiście,że tak.Zajmuję się produkcją woblerów,bo tak rozwinęła się moja pasja,a filmy robię z kilku powodów.By przedstawić swoje produkty,bo lubię dokumentować swoje wędkowanie(fotki nikogo nie dziwią),bo lubię montować filmy...Nawet nie wiedziałem,że to tak wciągająca pasja. Na moim koncie YT jest także kilka filmów nie związanych z moją pracą(mucha,zarybianie,burze i kilka filmów prywatnych niedostępnych dla ogółu). Co do filmów i ich oglądania.Niby wszystko jest jak na tacy,ale tak nie jest.Jak by było to by nie było tylu osób z pytaniami.Sam oglądam filmy,fakt że raczej w sezonie kiedy wieczory są dłuższe i wpływają pozytywnie na moje wędkarstwo.Pozytywnie,czyli się rozwijam, szukam nowych technik,łowisk itp 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Filmiki z wędkowania są OK jest to i dobra reklama i miła odskocznia od codzienności. Gdybym miał przyznać oskara w tej "kategorii" to na pewno Oleixowi, jakość techniczna może nie jest najwyższa ale Michał ma ten flow, który lubię, porywa wręcz swoim entuzjazmem, oglądam te filmiki wielokrotnie... Co do samodoskonalenia to z przykrością stwierdzam, że nie zawsze idzie ono w parze z latami spędzanymi nad wodą, często obserwuję zupełnie odwrotna tendencję... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Stary Odrzański kluch (prawdopodobnie nowe pb) Iry lucku305Lovec rapy161,5 cm od GajosikaWarkocz mojej ulubionej główki Edytowane 23 Lipca 2015 przez bartek19176 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Panie Józku, wstać o 21.50 lewą nogą ...?? Jak komuś nie pasuje to nie ogląda...proste! Panie Patryku wstał Pan też lewą nogą trochę pózniej jak ja i nie zrozumiał tak do końca meritum mojej wypowiedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Nie jestem specjalistą od połowu kleni ale tak się zdarzyło, że lubią siąść kiedy łowię na gumę. Zawsze są to ładne ryby w okolicach 50 cm. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2109 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 piękne kleniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Piękny wjazd na giełdę kolego. Gratuluję rybek, kolego @Taps, jak zwykle świetny filmik!U mnie sytuacja zupełnie jak u kolegi @malcz. Rzeczka podobna, kleni również sporo.I co z tego skoro od 2 lat udało mi się złowić dwa. DWA klenie. Ciamkają, coś sobie zbierają, ale nie moje wobki. Jeden sie trafił na nimfę, drugi na salmo tiny swobodnie spływajacego.Muszę spróbować nocą w końcu... Może to da mi upragnionego klenia. Jakiegokolwiek.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Kuba piękne kluchy ! A tu moje dzisiejsze wypociny 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Tomek chyba w przyszłym tygodniu Cię odwiedzę z wędkami... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Zapraszam w niedzielę, wtorek i środę potem woodstock odwiedzam . Kuba dodam, że te co widać to malce Edytowane 23 Lipca 2015 przez wyjec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Kuba piękne kluchy ! A tu moje dzisiejsze wypociny DSC00122.jpgDSC00117.jpgDSC00127.jpgDSC00128.jpgDSC00130.jpgDSC00132.jpgPiękne zdjęcia. I kleksy też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 I nocny Norbert się pojawił - gratulacje !Z cyklu "Nocny Norbert łowi" Dalszy odcinek nocnych łowów. Dzisiejsza gwiazda - kleń 48 cm Złowiony na napływie przed przelewem na wobler własnej produkcji, mimo kontuzji lewego łokcia . 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnietek Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Fajny kleń Norbert, wybieram się na nocne spiningowanie w tym roku, mam niby Krznę pod nosem, a nie mogę się zmobilizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Gratuluję wszystkim "kleksowatych" połowów Mnie też coś natchło na nie tego lata PZDRZanderix 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi