guciolucky Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Graty dla Was za ładne kluchy Moja video relacja z kilku sierpniowych wypadów w poszukiwaniu kleni: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 W piątek kleni mniej, ale też kilkadziesiąt, z tym, że więcej grubszych. Dwa największe: jeden pod i jeden ponad 50cm. Nadal królowała osa, a kilka na chrusty 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Dzisiaj krótki wypad nad wodę, krótki bo brakło wody pitnej Godziny połowu od 13:00 do 15:00 temperatura na telefonie 33°C, lampa straszna! Udało się skusić trzy klenie z czego dwa większe na foto. Przy trzeciej klusce skuszonej na chrabąszcza ogrodowego miód dla oczu- piękna świeca Sprzętowo-Team Dragon-Spro Red Arc-0,16-najmniejsza bromba "Hunter" i granatowy chrabąszcz "Maybug" 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Kleń na invaiderka tonącego piąteczke z dużej kamienistej, rwącej rynny 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Krótko , zwięźle i na temat Fajny klenior i fotka , gratki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Klenik 52 cm Wobek Holo Select 7cm schodzący do 4m. Gruba rynna w Narwi. Walnął w toni. Wrócił cały i zdrowy do wody 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Przez dwa dni obłowiłem się kleni do bólu można powiedzieć, że przez cały sezon tak nie dowaliłem. W pierwszy dzień dostałem 5 sztuk od 46 do 48 cm i kilka mniejszych. W drugi.. 4 sztuki od 50 cm w górę, w tym 54 cm i 2 nieco mniejsze nie było jak zdjęć robić, bo brały jeden po drugim, takiego wyniku już się raczej nie poprawi Edytowane 1 Września 2015 przez Michał P. 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 A tak sobie namalowałem kluskę Po raz kolejny podziękowania jednemu z kolegów z forum dzięki, któremu regularnie poławiam te piękne rybulce (nie zdradzę jego personaliów bo jeszcze od PW się nie opędzi) A z praktyki żyłka 0.14 - Dragon Express 240 cw 12g - kołowrót zauber 3000 -przynęta hand made - rybka wzięła pod skarpą ok 5m nad wodą po czym na pupci do niej zjechałem Pozdrawiam i jutro znowu jadę może w końcu te 60-ątaki dorwę 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Faktycznie MichałP trafiłeś na dobry dzień.Piękne kleniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Dzisiaj jeden grubas zameldował się na kiju wziął przy podmytym korzeniu, jeden obrót kołowrotkiem i siedział.Na początku myślałem, że szczupak. Żeby było zabawniej 2 minuty później właśnie szczupak zabrał mi tego wobka. Sprzętowo:Jaxon Eternum Spinn 270 5-20gŻyłka 0,16Kręcioł Shimano Catana 2500Przynęta Krąpik 5cm hand made Edytowane 1 Września 2015 przez Pride 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dzisiaj na kiełża trafił się taki 49 cm, dał nieźle popalić było też sporo mniejszych kluch + świnka i okoń Wziął przy zalanych trawach zaraz po wpadnięciu przynęty do wody. Sprzętowo jak wczoraj.Kiełż prowadzony jakieś 20cm pod wodą 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 @Pride widzę że ja się zmywam a Ty zaczynasz nieźle wymiatać kluski- GRATY!Widzę swoją drogą że ten JAXON na dobre przypadł Ci do gustu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Krótki wypad po pracy udany.. piękny jasio, dwa mniejsze kleksie i kolejna 50 tka niestety zwiał mi tuż po tym jak zdążyłem rozłożyć statyw i fota tylko "z rąsi": 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 @Winko mam trochę wolnego czasu to korzystam i testuję Zgadza się, JAXON strasznie dobrze leży mi w rece i niesamowicie trzyma ryby. Jak słowo daję, w sezonie spadło mi zaledwie kilka sztuk. Przerzuciłem trochę kijów, ale wszystkie utrzymały się dwie-trzy wyprawy, jakoś nie mogłem się z nimi zgrać. JAXON jest świetny i co najważniejsze tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Dzisiejszy klenior podczas ustawiania wobków Edytowane 3 Września 2015 przez kolo575 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 czyli wobki skuteczne i dobrze stery ustawione. Fajny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Napływowy rozrabiaka. Było jeszcze kilku braci lecz chyba mniejszych więc wstawiam "Best of Desant" Sprzętowo: Blass M 2,40 12 lb. Stradic 2500 FH z żyłką 0.22 a na końcu ciemny "Groch Odroch" SD 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Przez dwa dni obłowiłem się kleni do bólu można powiedzieć, że przez cały sezon tak nie dowaliłem. W pierwszy dzień dostałem 5 sztuk od 46 do 48 cm i kilka mniejszych. W drugi.. 4 sztuki od 50 cm w górę, w tym 54 cm i 2 nieco mniejsze nie było jak zdjęć robić, bo brały jeden po drugim, takiego wyniku już się raczej nie poprawi Twoje wyniki i doswiadczenie nadają sie na artykuł Edytowane 3 Września 2015 przez salmon1977 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Twoje wyniki i doswiadczenie nadają sie na artykuł W takim razie postaram się coś "skrobnąć" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 PANIE MICHALE o ile mnie wzrok nie myli czy to jest bania głowacicowa na os san? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Owszem, wyrwałem stamtąd kilka "gagatków" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Ostatnio jak sobie tam hasałem widziałem je, całe stado piękne ryby jednak byłem zajęty lipieniami i nie poświęciłem czasu na ich łowienie teraz żałuje!!!! powiedz żuka brały czy chrusta ? a może mokrą? to za rok w przerwie jak znudzi mi się łowienie lipieni to się za nie wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Czy macie doświadczenia w połowie kleni z wody stojącej? Ja ostatnio szukając okoni namierzyłem spore ilości dużego klenia. Strasznie ostrożne i niestety po chlupnięciu bromby dały nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Czy macie doświadczenia w połowie kleni z wody stojącej? Ja ostatnio szukając okoni namierzyłem spore ilości dużego klenia. Strasznie ostrożne i niestety po chlupnięciu bromby dały nogi.Mam ten sam problem, kilka skusiłem na skórkę od chleba ale tak tylko z ciekawości czy żerują. Kilka 40 złapałem ale i większe smakowały chlebek. Żuczki jakie mam w pudełkach im nie pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi