Winko Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 @TOMI803, @prusak piękne kluski ,,G... - i tylko tyle niestety ale jak zaglądam w inne tematy to nie długo i tego zabronią - merytoryka wypowiedzi.Co mi tam, szacun dla Was za ładne kluchy i swojskie klimaty Ja puki co to również pozostaję bez zmian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Krótki gościnny wypadzik na lubelsko/świętokrzyską Wisłę P.S. Jak sięgałem po lustro co by mu ładniejszą fotkę zrobić. To sam zwrócił sobie wolność Pozdr!! Edytowane 14 Września 2015 przez Qcyk 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Zbieracze-uboty podczas śniadania 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Kolego ZedSed polecam zrobić zdjęcie przez okulary polaryzacyjne o wiele wyraźniejsze zdjęcia wychodzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Kolego ZedSed polecam zrobić zdjęcie przez okulary polaryzacyjne o wiele wyraźniejsze zdjęcia wychodzą Próbowałem. Niestety mój aparat tego nie ogarnia. Zdjęcia wychodzą gorzej. Dobra lustrzanka z nakładką byłaby najlepsza. A idealnym rozwiązaniem będzie odkurzenie lekkiego sprzętu i próba przechytrzenia tych żarłoków Regularnie, rano i wieczorem, stołuje się w tym miejscu stado 30-40 szt - przynajmniej tyle widać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 (edytowane) Ja jutro wyskakuję na kleniki , póki jeszcze troszkę ciepła i rybki się trzymają letnich miejsc.Przy okazji przetestuję nowe woblerki 2.5cm. Edytowane 16 Września 2015 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Regularnie, rano i wieczorem, stołuje się w tym miejscu stado 30-40 szt - przynajmniej tyle widać.Kusisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Stado , jak na zaporze w Solinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZedSet Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Kusisz! Daleko nie masz Stado , jak na zaporze w Solinie .A to wrocławska Odra właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Daleko nie masz Jak do miasta, to jakieś 75km Bólu niby nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz88 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 @Adri@n ...potężne rozlewiska w zasadzie naturalne jeziora gdzie klenie odpoczywają w czasie zimy a te największe spędzają tam większość czasu, tylko w specyficznych okresach lub/i porach dnia zapędzają się w nurt. no i z takiego własnie rozlewiska trafiłem takie o to cudo : 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Udało mi się wyskoczyć na ryby. Nawet coś dziabało. Niezawodne okonki i kilka kleni. Widziałem też polowania boleni ale mnie olewały (a tym razem miałem miarkę).Już podczas rozgrzewki złowiłem klenika koło 42cm. W sumie złowiłem ich chyba 7 czy 8. Od 30 do 48cm. Ze trzy sztuki spadły czyli był ruch w interesie.Czterdziestaki:48cm: 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Ładne fotki. Jakim sprzęcikiem robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Ładne fotki. Jakim sprzęcikiem robione?Canon G16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 A już się bałem, że magia piankowych robali dobiegła końca w tym roku mięciutki, delikatny kijek, wygięcie po sam dolnik i targanie spod korzenia.. 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Michał dajesz czadu !!! ja skromniej nawet statywu nie opłacało się rozkładać kilka takich " czterdziestaków " się trafiło fajnie znowu się ruszyły..... Edytowane 19 Września 2015 przez maro zebaty 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 U mnie dzisiaj dopisali dwaj tacy rozbójnicy Pierwszy na jiga, drugi na brombę. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Sprzed załamania pogody: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) 2x po 50. W rolach gównych jak poprzednio ,,Dziadek Silstar'' 2,90cm/cw.-C15. Przy okazji dziękuje Sebastianowi za woblery. Edytowane 20 Września 2015 przez motylW1 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 A już się bałem, że magia piankowych robali dobiegła końca w tym roku mięciutki, delikatny kijek, wygięcie po sam dolnik i targanie spod korzenia.. Ale klucha Michał. Gratuluje piękna ryba ! Jeśli to kleń z małej rzeczki to tym bardziej szacun 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Czasem naprawdę dobrze mieć 'profilaktyczny' kij w bagażniku..spontaniczny wypad 'przejazdem na 15min' w nowe miejsce okazał się strzałem w 10! Gruuba życiówka klenia czekała na mnie na napływie... po pięknym holu, murowaniu i odjazdach... magiczne 50cm! Sprzętowo:Kijek: Fenwick HMG GS66ML-MF-2 czyli 2m 3-18gKręcioł: Penn Conflict 2500Żyłka: Dragon HM 0,18 Przynęta: z której wyśmiewałem się z powodu jej popularności... ostatnio wszystko łowi się na 'Bonito'.ale zwracam honor: Bonito 3,5cm S w kolorze czarno-złotym... 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Przy okazji bolenia :-) 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Rozwalilo mnie to zdjęcie. Mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Duży,piękny kleń mnie dziś pokonał. Na pocieszenie rzeka dała innego.Mniejszy,ale też ładny. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi