bencur Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Nie martw się Grzegorz odbijemy sobie połowisz i Ty Edytowane 5 Listopada 2015 przez bencur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Dziś rano było bardzo mglisto i mroźnie, klenie średnio chciały współpracować ale mimo to udało się złowić 14 sztuk nie za duże bo w granicach +- 40cm i jeden 45cm. Niestety tylko jedno foto średniego klenika z powodu braku kompana nad wodą samemu zdjęcia średnio wychodzą 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Wymiatacie ostatnio wraz z Pawłem z tymi kleniami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Pozazdrodcic rybek i oczywiście czasu nad woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Dzisiaj siadła mi życiowka , niestety , podczas holu ryba spadła , ale udało się ją przez moment zobaczyć , i wiem już na pewno , że w naszych wodach klenie z 6 z przodu jeszcze pływają . Po niżej taki na otarcie łez , sprzętowo bez zmian : Lamiglas 2.90 6-12lb - spro blue arc 9200 - żyłka 0,16 - wobler 5,5cmDzięki Piotrek za foty Edytowane 7 Listopada 2015 przez paweł0891 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Paweł .który to jest model Lamiego? Masz może symbol ? Złowiony na "Widłaka"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Równiez dołączam sie do pytania kolegi wyżej jaki model Widła jak można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Gratulacje Paweł klenik fajny szkoda że spadł ci ten kloc bo na moje oko miał z 60cm ! pierwszy raz takiego widziałem na żywo fajne świece robił ps. skromnie mówiąc jestem coraz lepszy w tych fotkach haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jak dziecko z zabawką w ręce niestety tylko takie foto bo kleń postanowił zwiać za wcześnie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jak dziecko Popłakałem się Lamiglas X11 LX96LS 9'6" 6-12Lb 1/8-5/8 oz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) dzisiejszy jeden z wielu .......... Edytowane 7 Listopada 2015 przez maro zebaty 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Kurde biorą! piękne kluski panowie,szkoda że czasu tak mało, na wędkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor269 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Wczorajsze i dzisiejsze zabawy z kleniami Piotrek dziś nie miał mi kto zdjęć pykać , ale jakoś sobie poradziłem Sprzętowo: Blaas SLF8610-2, kręcioł Red arc 10200 i pletka 0,10 Edytowane 8 Listopada 2015 przez gregor269 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Przyjedź jutro to ci zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Brawo Grzes.Miałem tam być ale jak zwykle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Dzisiejszy wiatr i płynące liście bardzo utrudniały łowienie, ale młodzież kleniowa szalała. Tradycyjnie jednym z łowniejszych woblerów dzisiaj okazał się "hornet black tiger", który w końcówce łowienia został na drzewie Edytowane 8 Listopada 2015 przez TOMI803 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Dziś taki mi się trafił, 45-50cm. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Michal, zbieraja jeszcze? Czy na nimfe? Ladny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Michal, zbieraja jeszcze? Czy na nimfe?Ladny...Na długą nimfę w dół rzeki. "Jeździł" jak pstrągal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 O proszę jaka śliczna - kluskę oczywiście miałem na myśli (też ). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Niedzielny rozbójnik,bardziej jako przyłów,zażarł RH-sa 10 cm 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Kleksik 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Dziś Dunajec był łaskawy.Klenio przyładował w Easy Shiner - Sakura Pink - 5''Niezły wariat .No i PB pobite, drugi raz w tym roku ."Gratulacje wszystkim wytrwałym. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi