TOMI803 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Dzisiaj pięć skubnięć,trzy klenie. Z racji tego że zapomniałem wsadzić do pudełka horneta , swoja szansę miał stork. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Perez , fajne fotki ,mimo że nie było komu zrobić.Gratuluje ,super rybka,przepiękny kleń, no i znowu podniosłeś sobie poprzeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Taki klenio dzisiaj Rybki współpracowały znakomicie, szkoda, że miałem tylko 40 minut na łowienie...W sumie 8 sztuk na brzegu. Był też na kiju gruby pięćdziesiątak, szkoda, że tylko przez kilka sekund.Podsumowując muszę zacząć częściej sięgać po obrotówkę bo ostatni raz użyłem ją ze dwa lata temu.Jaxon Eternum Spin 270 5-20gŻyłka 0,16Shimano Catana 2500 RAObrotóweczka HM rozmiaru 1- srebrna 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Dzięki Arek.No tak jest zazwyczaj, że jak się coś fajnego uwiesi, to jest się samemu nad wodą.6-stka z przodu jest coraz bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Nimfowy z lipieniowania - oj podgrzał atmosferę 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Mój pierwszy nocny klenik na woblerka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Nie życiówka , ale największy w tym sezonie jakiego udało mi się szczęśliwie wyholować . Branie było bardzo delikatne i ciąłem instynktownie , skusił się na okoniowego paprocha prowadzonego wolno wzdłuż rynny . Kijek MHX 2,75 6-12lb - Daiwa Emblem 2500 , żyłka 0,16 . 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Gratulacje Paweł Grzegorz mówił prawdę jest grubas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor269 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Przy Pawła klocku moje 40 z plusem wygląda jak dzieciak Dzięki Paweł za foto i czas wspólnie spędzony nad wodą.Sprzętowo bez zmian 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Gratulacje dla wszystkich. Pawle, piękny byczek Ja dzisiaj po przybyciu nad rzekę zorientowałem się, że ostatnim razem zgubiłem nówki okulary razem z etui i D-ringiem kamizelki. Postanowiłem urządzić maraton i jeszcze przed zapadnięciem zmroku przeczesać teren. W międzyczasie rzucałem, co jakiś czas woblerem próbując coś skusić.Podczas pewnego rzutu podałem horneta za korzeń przy mini przelewie. Wolne prowadzenie woblerka po łuku przyniosło klenia z fotki.Końcowy efekt łowienia to siedem kleni i okoń, a poszukiwanie okularów zakończyło się fiaskiem 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Polecam się Grzesiu na przyszłość Tomku , też zdarzyło mi się zostawić okulary nad wodą , wróciłem się z drogi powrotnej do domu po nie , znalazłem i co najciekawsze .. , pewien gość tak mnie zagadał przy samochodzie nad rzeką , że zapomniałem o tym , jak je położyłem na dachu samochodu , w drodze powrotnej przeszył mnie ten sam dreszcz co za pierwszym razem gdy sobie przypomniałem , wróciłem się po raz drugi , niestety , nie znalazłem Za to sobie kleni połowiłeś , u ciebie Tomku też tak wiało ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 To dopiero miałeś przygodę Z rana u mnie piździło jak w .... Po południu już było troszkę lepiej, chociaż zdarzały się podmuchy wiatru, że chciało urwać głowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Pawel&Grzesiek gratuluję.Ale współczuję rybom od jutra tj.15.11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Dzisiejsze uwieńczenie trzy godzinnego łowienia w deszczu Klusek uderzył w Storka prowadzonego bardzo wolno wzdłuż opaski. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) U mnie też dzisiaj dopisały i to jak Nowy PB ~52 cm w postaci bardzo spasionego keniowego jegomościa, później jeszcze mniejszy brat dał się oszukać ~44cm Edytowane 15 Listopada 2015 przez coma 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Coma cudnie Ci idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Wątek nam spadł na drugą stronę , więc podbijam Po dłuższej przerwie ,wraz z kolegą @bencur pojechaliśmy dziś spróbować złowić klenia , aura nie napawała optymizmem , temp. -1C* , na szczęście bez wiatru , przerwy na gorącą herbatkę z termosa dla rozgrzania obowiązkowo .A i w końcu doczekaliśmy się brań , po niżej jeden z kilku dziś złowionych , większość to forumowe stykacze , chodź trafił się jeden , naprawdę gruby rodzynek Piotrkowi pod 5 z przodu .Sprzętowo : Lamiglas 2.90 6-12lb - żyłka 0,16 - kręciołek wielkości 2000 , na końcu żyłki twister . 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Gratulacje Pawle jeśli można zapytać Wisła czy Dunajec? Edytowane 28 Listopada 2015 przez donkicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Dzisiejsze zawody z Pawłem wreszcie był remis haha ale chyba przez to że Paweł wymiekł prawda ? zimno ci bylo co ? Forumowy stykacz: I troszkę większy Edytowane 28 Listopada 2015 przez bencur 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Tańczący z kleniami.... haha 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invictus. Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Dzisiejsze nowe PB 53,5cm, wcześniejsze to 41 cm. Łowisko dolna Ropa, złowiony na gumę 7 cm w kolorze białym. Wolałbym go złowić na normalnym zestawie Edytowane 7 Grudnia 2015 przez Invictus. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 O proszę to i mój kompan jest z nami tutaj! Sławku szczere graty pierwszej 5tki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Mnie też w końcu udało się przekroczyć 50 cm W dwóch kolejnych wyjazdach na początku września w sumie trzy w tym samym rozmiarze - 51-51,5 cm. Życiówka poprawiona o 3 cm. Cieszą tym bardziej, że wszystkie na moje woblery 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Rybka z dzisiejszego wypadu , jedno branie za cały dzień , i taka oto zimna pięćdziesiątka zameldowała się na końcu zestawu. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Pawle jedno konkretne branie i słusznych rozmiarów klucha melduje się do pamiątkowego zdjęcia Oj widać że Tobie było dużo zimniej na brzegu jak klusce w niemal lodowatej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi