Trouter Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Ja długi weekend spędziłem na Podkarpaciu (kiedyś tam żonę złowiłem) .. kilka dni bobrowałem na Wisłoce i Wisłoku. Kleni trochę połowiłem, naprawdę aktywne były .. przełamałem się też i przeskoczyłem 53 cm (3 razy już takiego rozmiarowo miałem): .. na miarce 55 cm. Zassał chrabąszcza salmo. 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnietek Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 A mi jakoś nie wychodzi łowienie kleni, mimo iż wiem, że pływają w rzece dość duże. Jak już, to czepiają się na spining same krótkie, a złowienie na groch sporego klenia nie jest wielkim wyzwaniem. Nie żebym to ja takie łowił, ale widziałem jak moja żona złowiła na groch takiego 49cm, i to w miejscu takim na pałę, prosto z marszu, bez wcześniejszego nęcenia, wczoraj brat 47 i kilka dni temu teść złowił 45. Jedynie wczoraj na pływającą czarną mrówkę miałem wyjście takiego ze 45 cm na płytkiej wodzie, ale brania się nie doczekałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishfighter Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Gruby Klenior 53 cm, na muchę 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Gratulacje chłopaki, piękne kluchy!!! U mnie bez szału bo klenie coś słabiutko skubią, jednak coś się udało wyhaczyć dzisiaj. Sprzęt i wabik ten sam co ostatnio , jednak chrabąszcz po spotkaniu z kamieniami kolejny raz bez steru i nogi :/ 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 kleń 56.jpgGratulacje nowego PB Paweł ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Moje klenie przy Waszych to zwykłe czterdziestaki, mnie i tak cieszą. Wczoraj ustanowiłem nowe PB w nietoperzu 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Wczoraj ustanowiłem nowe PB w nietoperzu Uuuu takiej 'rybki' jeszcze nie trafilem Na co wzial? Pewnie ostro walczyl Edytowane 5 Maja 2015 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Edytowane 18 Maja 2015 przez maro zebaty 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Norbert 78 jak się pozbywasz tego ustrojstwa z kotwic?Gryzie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Nitoperków zdjołem kilkadziesiąt.Podczas sandaczowych -dunajcowych nocnych łowów to dość częsty przyłów. Kilka razy lekko capnoł mnie w palec ale jak dotąd wścieklizny nie mam Przyłowy zainspirowały mnie do zasięgnięcia wiedzy na ich temat na tyle że teraz nie tylko rozróżniam nietoperze zamotane w żyłkę, ale kilkanaście gatunków fruwających nad rzeką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Test nowego talona 86 MLXF2 jeszcze przed tunningiem 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Test nowego talona 86 MLXF2 jeszcze przed tunningiem Gratulacje!Jakiś znajomy ten kijek ...miałem zaszczyt nim połowić ....na czym będzie polegał tuning??? Edytowane 6 Maja 2015 przez czocho 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Zmiana przelotek na KR-y i muszę się pozbyć napisów bo nie lubię jak blank jest opisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Ja też nie daje opisów ....tym bardziej , że mój rodstrugacz pisze jak kura pazurem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Edytowane 9 Maja 2015 przez maro zebaty 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Maro a gdzie takie ładne kleksy łowisz?Czyzby w rabie?Bo wygląda już jak jej nizinny odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Ten talonik to jeden z pierwszych kijków jakie złożyłem do kupy.Miał łowić pstrągi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 ....i łowił onegdaj...trzydziestaki liczono w tysiacach ....numer seryjny 006....dla agenta 007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Zostaje u mnie bo to jest idealnie to czego szukałem, teraz jest na stole operacyjnym a ja nie mogę spać z nerwów ;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Witam wszystkich, wróciłem w końcu po tygodniu nieobecności do domu i postanowiłem z marszu sprawdzić co w Krznie piszczy.Wody jakby przybyło ale płynącego ziela ,traw , gałązek i innych niezidentyfikowanych przeze mnie w ciemnościach,,obiektów'' pojawiło się bardzo dużo . Praktycznie nie da się łowić, a w nocy to już całkiem. Dlatego pół godziny mi wystarczyło i się zwinąłem.Dobrze ,że chociaż z pośród tego wszystkiego wygrabiłem klenika. Mam nadzieję, że rzeka szybko wróci do normalnego stanu bo mam nie dużo wolnego czasu. Sprzętowo jak poprzednio ,woblerek jak zwykle od Sebastiana. Pozdrowionka. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 tradycyjnie 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Marek piękna sztuka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Maro pod prąd rybke ustawiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi