Qcyk Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Któregoś dnia dobierzemy się do tych na prawdę dużych mam nadzieję To czekamy chętnie pooglądam takie rybki Oby Wam się udało ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Jade zlowic 70 + ! Moze sie Uda ! PozdrWiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Czyli tych legendarnych z Siódemką z przodu, na cześć których powstało kilka stron dyskusji na forum ??i z 8-ką także Edytowane 25 Maja 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzix Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Witam dzisiejszy 40stak dzień udany jak nigdy zaliczone dwa piękne brania i piękny kleniozaur się spioł w trawach przy brzegu niestety nie chciał żeby go sfotografować może jeszcze się skusi do zdjęcia pozdrawiam i życzę udanych wypadów na wodę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Serdeczne dzięki za wszystkie graty. Nocnych połowów ciąg dalszy. Pozdrawiam i życzę wszystkim 60+ 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 @Rafix rewelacja, ale je rozpracowałeś - Gratuluję !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczej Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Czy jest ktoś na forum, kto łowi klenie po zmroku ale na muchę? proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Serdeczne dzięki za wszystkie graty. Nocnych połowów ciąg dalszy. Pozdrawiam i życzę wszystkim 60+ Łowienie kleni po zmroku, to jak szukanie czterolistnej koniczyny. Szczególnie na przełowionych łowiskach.Gratuluje nocnych klusek. Edytowane 26 Maja 2015 przez Thomason 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Dlaczego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Na mojej wodzie zdecydowanie łatwiej o tę czterolistną koniczynę, właśnie po zmroku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Trzeba mieć w tym wprawe i znać dobrze łowiska.Może wykwalifikowanym łowcom kleni przychodzi to łatwo, ale pare razy chodziłem z nastawieniem na klenie po zmroku i słabo to szło. Mówię tutaj o świadomym łowieniu tego gatunku w nocy.Sporo też zależy pewnie od specyfikacji łowiska. Edytowane 26 Maja 2015 przez Thomason Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 W nocy chyba miejscowki te same co za dnia. Sposob prezentacji dla mnie troche inny. Ale to moje subiektywne spostrzeżenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ja akurat doświadczenia w łowieniu nocnym nie mam w ogóle, a co tu mówić o kleniach....ale wydaje mi się że w nocy to głównie rafy....no i myślę że klenie walą pewniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 @malcz - wiele z naszych raf i opasek, dopiero po zmroku ożywa. Czasem można się zdziwić, jak szczodre potrafią okazać się niektóre nocne miejscówki.Swoje jednak trzeba nocą wydeptać i kilka razy po ciemku wywinąć orła w nadwiślanych "krzunach". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 ja swojego największego klenia też złowiłem po zmroku, nocny spinning coś pięknego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Odrzańskie 50+. 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Odrzańskie 50+. Przepiękny klenik @bryka !!!Gratuluję Slavo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 A oto moja dzisiejsza rybka również z Odry Odra rządzi 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Piękny.Brawo Slavo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Piękna klucha!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Sławek, jednak dopadłeś tą Swoją "trójkę" heheheMiałem przyjemność i zaszczyt widzieć na żywo tą babcię, czy tam dziadkamega gruba ryba, zdjęcie tego nie odzwierciedla, ale brzuszysko miała tak wielkie, że masakra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) A wydawało mi się, że klenik z 5 z przodu sprzed dwóch lat był ogromny, sami zobaczcie To rybka złowiona na wypadzie na dzikie rewiry z Ziomem w 2013 roku. Zupełnie nie ta kategoria wagowa Ten wczorajszy to jakiś Pudzian jest Nigdy mnie nie jarało ważenie ryb i tego nie robię, ale to chyba dobre 3 kg było w podbieraku. Edytowane 29 Maja 2015 przez Slavobeer 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 A oto moja dzisiejsza rybka również z Odry Odra rządzi Piękny kabanisko!!! Ile mierzył?? Szczere gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Patryk, Tomy, Ziom, Qcykbardzo dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) A wydawało mi się, że klenik z 5 z przodu sprzed dwóch lat był ogromny, sami zobaczcie To rybka złowiona na wypadzie na dzikie rewiry z Ziomem w 2013 roku. Zupełnie nie ta kategoria wagowa Ten wczorajszy to jakiś Pudzian jest Nigdy mnie nie jarało ważenie ryb i tego nie robię, ale to chyba dobre 3 kg było w podbieraku. Witam. Pare dni temu wyjąłem klenia 44 cm, ale był taki napasiony i taki zbity, że myślałem w pierwszej chwili holu , że to niewielki sum uderzył. Jeszcze nie miałem nigdy tak walecznego klenia i takiego grubasa. Złowiony był na Odrze.Mam kilka piedziesiątek złowionych, ale ten 44 cm pobił te wszystkie wcześniejsze w walce. Nie mogłem skubańca podciągnąć do góry, żeby w ogóle zobaczyć co to za ryba.Gdy przy brzegu się wyłonił lekko się zdziwiłem, że to takie "Pudzianowe" klenisko. Mają moc skurczybyki w tym roku. Edytowane 29 Maja 2015 przez Thomason 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi