Endriu1979 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Kleniory na Oderce trą się aż woda na przelewach wrze. Myślę sobie będzie dupa. A jednak trafił się 48 centymetrowiec 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Eksploracji nieznanych terenów ciąg dalszy dziś poznawałem chyba zapomnianą malutką rzeczkę, tak niedostępną że jedyną możliwością rozwinięcia sznura było brodzenie i prowadzenie linki korytarzem między drzewami. Na brzegu żadnej ścieżki, busz nieprzebrany. Spokojna woda, głębokie dołki i mini burty z podmytymi korzonkami.. największy z tych, które chciały współpracować:https://www.youtube.com/watch?v=T5jeFk0X-0o Edytowane 7 Czerwca 2015 przez Michał P. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 To i ja wrzucę dzisiejszą "klusełke" 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 @tomi a gdzie Twoja muchowa witka? Jakaś zmiana strategii?? Druga sprawa to te owady własnego wyrobu...prowadzisz jakąś hmmmm "sprzedaż" tych gadżetów? Pozdrawiam,malczMarcin,witka była nie muchowa(choć służyła do łowienia na imitacje owadów) ,a matchowa.W zeszłym sezonie ułamałem szczyt i nie udało się dokupić drugiego.Stary został sklejony i wyholował kilka dużych ryb,mimo tego zakupiłem taki budżetowy zamiennik czyli tego Dragona.Kij jest trochę cięższy i bardziej miękki ale oprócz tego ma wszystko to ,czego brakowało w zwykłej odległościówce.Dobrze mi się nim łowi.Druga strona medalu to koszty.Za cenę matchówki+ koszty przebudowy masz ze 3sztuki Dragon Express.Odnośnie sprzedaży owadów to....szanse są marne ,choć co roku kilka osób przekonuje mnie abym im coś wystrugał.Kilku lurebuilderów w kraju tworzy mniej lub bardziej udane kopie moich Mrówek,więc może tam zakupisz szybciej i taniej. Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Potężne uderzenie w spływającego sieka, mega żerowanie kleni, po czym... masa kajaków, które je skutecznie wypłoszyły z mojej mety bądź zaprzestały żerowanie Łeb standardowo ucięty 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Kilka godzin z rana nad rzeką i nowy PB - 57 cm. Zebrał mrówkę (własne wykonanie) w wolnym spływie. Napatrzyłam się na mrówki Tomiego i se na strugałem Edytowane 8 Czerwca 2015 przez GregorS 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Bez steru ta mrówa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Urodziwy ryb , gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Z chwilowego przesytu sandaczowego wybrałem się dziś na klenie, szału nie było ale, żeby nie było smutno temu 57-takowi, którego złowił @GregorS to i ja wstawię takiego samego 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Kilka godzin z rana nad rzeką i nowy PB - 57 cm. 57-CR.jpg Zebrał mrówkę (własne wykonanie) w wolnym spływie. mrówka.JPG Napatrzyłam się na mrówki tomiego i se na strugałem Hej na bezsterową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Mrówki ze sterem tylko wąchały . To jest wersja do swobodnego spływu.Pod prąd ładnie smuży ale raczej sprawdza się bardziej w spławianiu.Czasem warto pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) To i ja wrzucę dzisiejszą "klusełke" Kaskadersko łapki wyciągnąłeś, aż do przesady Pikna rybka, gratuluję !A nad fotkami popracuj Przepiękna fota by była jak byś wyszedł na słońce Slavo Edytowane 8 Czerwca 2015 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Kaskadersko łapki wyciągnąłeś, aż do przesady Pikna rybka, gratuluję !A nad fotkami popracuj Przepiękna fota by była jak byś wyszedł na słońce SlavoMój kumpel robił fotki i na 7 które zrobił tylko na tej widać całą rybkę, taki z niego fotograf hehe , a co do słońca to już tego miałem dość, rybka chyba też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gondor Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Mój kumpel robił fotki i na 7 które zrobił tylko na tej widać całą rybkę, taki z niego fotograf hehe , a co do słońca to już tego miałem dość, rybka chyba też Ładny, ale nie musisz się tak chować za rybą, to nie wstyd takie łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 lekko ponad forumowe minimum. nimfa. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Strumieniowy z dębowego zagajnika 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonyopole Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Wieczorny kleń sprzed tygodnia. Bardzo gruba i ciężka sztuka. 55cm długości. Hol nie był długi, ale w jego trakcie przeszedł z prądem rzeki przez przelew. Emocje więc były:) Jednak jak go zobaczyłem to szczena opadła! Oczywiście PB.Przynętą był ok 2 cm wobler w kolorze pstrążka- hand made od kolegi Daniela.Sorki za zdjęcie, ale ryba na brzegu strasznie silna i nie było warunków na foto i przemycie z ziemi.. Konger World Champion Iri Lucky 305 3-10g; Spro Opera 1230; 0.16 Dragon HM80Pozdrawiam 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Strumieniowy z dębowego zagajnika To jest fotka !!! Piękna fotka pięknej ryby. Gratulacje ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Wieczorny kleń sprzed tygodnia. Bardzo gruba i ciężka sztuka. 55cm długości. Hol nie był długi, ale w jego trakcie przeszedł z prądem rzeki przez przelew. Emocje więc były:) Jednak jak go zobaczyłem to szczena opadła! Oczywiście PB.Przynętą był ok 2 cm wobler w kolorze pstrążka- hand made od kolegi Daniela.Sorki za zdjęcie, ale ryba na brzegu strasznie silna i nie było warunków na foto i przemycie z ziemi.. 20150529_203950_resized_1.jpg 20150529_204106_resized_1.jpg Konger World Champion Iri Lucky 305 3-10g; Spro Opera 1230; 0.16 Dragon HM80Pozdrawiam Piękna ryba.Gratulacje nowego PB. Ale za to zdjęcie klenia w panierce - NAGANA !!!Pomijam to, że łamie regulamin, ale zwyczajnie nie wypada.... Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Wczoraj wieczorem dzięki namowom Kolegów dałem się wyciągnąć na wieczorne łowienie. Tak więc maraton wędkarski trwa w najlepsze Dzień w dzień łowię, mimo że pogoda wczoraj nie zapowiadała się ciekawie. Popadało trochę, ale w czasie dojścia na miejscówkę przestało. I znów się opłaciło przedzierać przez chaszcze. Zaliczyłem spotkanie z przepięknym klenikiem.Piękna, silna ryba, która zassała smużaczka (czarnuch od Michała-Oleix'a) podanego kijkiem CD XLS na żyłce 0,16. Dzięki chłopaki za wypad i że mnie wyciągnęliście z chałupy !!! SlavoZbir 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Kur....a "...nie jadę bo pada" nie ma litości.......... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carloss83 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 No chłopaki szalejecie dalej :-). Gratulacje Sławek kolejnego pięknego kleksa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Gratulacje Sławek kolejnego pięknego kleksa!!! Hahahaha "zabawy językiem polskim" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Hahahaha "zabawy językiem polskim" Nooo na fotce nie widać co ja tam z tyłu narobiłem przy tej rybce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi