carloss83 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Gratulacje wszystkim co połowili piękne klenie.A to jeden z wielu piątkowych złowionych na Odrze : Oczywiście przynętą jest największa mrówka tomiego101 Edytowane 24 Czerwca 2015 przez carloss83 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) To i ja cosik od siebie Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Wil 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Gratulacje dla łowców!Wczorajszy odrzański 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Kadrowanie coraz lepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dzisiejszy amator chrabąszczy... Pozdrawiam 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Kadrowanie coraz lepsze Dzięki,mam nadzieje że teraz będzie tylko lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 +40 z mojego ciurka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 @Pride zawsze czymś zaskoczysz ,bez takich jak ty forum było by nudne ,Powodzenia nad wodą,jaki i w twórczości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 @Pride zawsze czymś zaskoczysz ,bez takich jak ty forum było by nudne ,Powodzenia nad wodą,jaki i w twórczości.Dzieki W ciągu 10 ostatnich miesięcy w warsztacie jak i nad wodą bywałem bardzo sporadycznie, teraz mam dwa miesiące luzu, pora nadrobić Będzie dużo fotek z rybami, a jeszcze więcej z pracowni. Nowych modeli będzie mnogo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dzieki W ciągu 10 ostatnich miesięcy w warsztacie jak i nad wodą bywałem bardzo sporadycznie, teraz mam dwa miesiące luzu, pora nadrobić Będzie dużo fotek z rybami, a jeszcze więcej z pracowni. Nowych modeli będzie mnogoTo się rozumie, bo kto nie ryzykuje, ten szampana nie pije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Pawłowski Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Z dzisiejszego "muchowania": Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Michał P. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Kapitalne są te brania na smużaki... standardowo na wobiego wolno spływającego z nurtem 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Z dzisiejszej wyprawy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Witam Woblery BONITO to już klasyka na odrzańskie klenie.Pozdrawiam 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Witam Woblery BONITO to już klasyka na odrzańskie klenie.Pozdrawiam Kapitalne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Kapitalne są te brania na smużaki... standardowo na wobiego wolno spływającego z nurtem @laserro elegancki byczek wolny spływ, bez żadnej pracy/podszarpywania? Edytowane 27 Czerwca 2015 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 @malczDokładnie, tylko wolny spływ bez żadnej pracy wobkiem, bo wtedy kompletnie go olewają bądź się płoszą. Generalnie to jest zazwyczaj kwestia kilku rzutów, jeśli te większe nie wezmą w przeciągu paru spływów smużaka zwyczajnie odpływają bądź stoją przy dnie. Łowię na wodzie do pół metra i klenie są tam bardzo płochliwe, ale w tym jest cały urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. malinabar Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Od czerwca dałem kleniorom spokój , teraz tylko opading we wszelkich przejawach łódkowych i brzegowych . Ale to , co ostatnio miałem szansę podziwiać , przyniosło mi więcej frajdy niż łowione w tym roku kluchy . Już zmierzam do sedna : malutka rzeczka zasilająca w wodę moją małą zaporówkę . Opisywałem jej przyujściowy odcinek w tegorocznym wątku jaziowym . Tuż za przepustem rozpoczynającym zbiornik stado kleni . Kilkanaście sztuk w przedziale 40 - 55 cm tak na oko ... Wachlują dostojnie płetwami , czasami się ganiają patrolując kilknaście metrów wlotu . Widok nieprawdopodobny . Na szczęście są bezpieczne , znajdują się w obrębie ochronnym . Przynajmniej chcę w to wierzyć , choć ostatnio jest ich jakby troszkę mniej ... Parę zdjęć udało mi się cyknąć , parę filmików nakręcić . Zresztą zobaczcie fotki . 57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 OMG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ale kabany Fajnie masz że możesz podziwiać takie widoki, zazdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 pamiętam kiedys 10-15 lat temu takie widoki na Nidzie z mostu kolejowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dziesiejszy pod 46 cm. Zdjęcie do niczego ale nie chciałem męczyć ryby na kamieniach ( zapomniałem podbieraka). Łowisko - Wisła. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) . Edytowane 28 Czerwca 2015 przez fifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Od czerwca dałem kleniorom spokój , teraz tylko opading we wszelkich przejawach łódkowych i brzegowych . Ale to , co ostatnio miałem szansę podziwiać , przyniosło mi więcej frajdy niż łowione w tym roku kluchy . Już zmierzam do sedna : malutka rzeczka zasilająca w wodę moją małą zaporówkę . Opisywałem jej przyujściowy odcinek w tegorocznym wątku jaziowym . Tuż za przepustem rozpoczynającym zbiornik stado kleni . Kilkanaście sztuk w przedziale 40 - 55 cm tak na oko ... Wachlują dostojnie płetwami , czasami się ganiają patrolując kilknaście metrów wlotu . Widok nieprawdopodobny . Na szczęście są bezpieczne , znajdują się w obrębie ochronnym . Przynajmniej chcę w to wierzyć , choć ostatnio jest ich jakby troszkę mniej ... Parę zdjęć udało mi się cyknąć , parę filmików nakręcić . Zresztą zobaczcie fotki . Piekny widok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi