Gadget Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Tak dokładnie to jest szybki klips Spinwala ale nigdy mi się nie zdarzyło aby woblerek mi się z niej wypiął Ja kiedyś jak rzuciłem małym wobkiem trafiłem w drzewo i zapinka się wypięła, tak samo jak się dużo zmienia lub stosuje wobki z grubszym drutem to troszkę się rozchyla, ale nadal je stosuje bo są dobre! Takie moje spostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Mi zdarzyło się stracić wobka z tej zapinki,, podczas próby odstrzelenia przynęty z zaczepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Co prawda klenik z tamtego sezonu ale fajnie widać juz od pierwszego rzutu jak klenie ruszają do przynęty, dobrze się przyglądnijcie w miejsce wpadania przynęty do wody. Filmik nagrany przez mojego brata nie wędkarza więc proszę o wyrozumiałość ;-) 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Mistrz na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Oj pięknie się zrobiło po tych obrazkach , cieplutko i kleniowo . A za oknem taka bryndza ... Gratulacje przede wszystkim - piękna klucha ! A jakim to blankiem się Kolega posłużył w tych cudownych okolicznościach przyrody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Opisywałem tego kijaszka w mojej galerii na stronie 5. http://jerkbait.pl/topic/4057-prywatna-galeria-pietrusa-kijaszki/page-5 to ten drugi kijek UL i są jeszcze fotki ugiecia ww. Edytowane 17 Stycznia 2015 przez pietrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 A ja mam pytanko jako zielony. Czemu unosisz tak wysoko kij przy prowadzeniu wobka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Tam było płytko a wobek nie był powierzchniowcem, chciałem żeby szedł jak najbliżej powierzchni. Ot cała filozofia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Od siebie dodam, że łowiąc na smużaki też tak robię, bo przyklejona do powierzchni żyłka jakoś tak nienaturalnie burzy powierzchnię wody... Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Kamil Z. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Co prawda klenik z tamtego sezonu ale fajnie widać juz od pierwszego rzutu jak klenie ruszają do przynęty, dobrze się przyglądnijcie w miejsce wpadania przynęty do wody. Filmik nagrany przez mojego brata nie wędkarza więc proszę o wyrozumiałość ;-) ".....patrz i znowu 56...." :lol: hahaha rozpieprzyłeś system Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Mr.Happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiningista Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Co prawda klenik z tamtego sezonu ale fajnie widać juz od pierwszego rzutu jak klenie ruszają do przynęty, dobrze się przyglądnijcie w miejsce wpadania przynęty do wody. Filmik nagrany przez mojego brata nie wędkarza więc proszę o wyrozumiałość ;-) Nooo fajnie...ale nie na temat! Przenieście to !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Co to za Nooo fajnie...ale nie na temat! Przenieście to !!!co to za kołowrotek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Co to za co to za kołowrotek?Pozdrawiam Wygląda na Daiwkę SS II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Taki mi się trafił wczoraj 44,sprzętowo CD XLS 240 3-14g,DT Z2000C, P-Line Extrusion 0,16,kopytko 3 cm przeźroczysty brąz z pieprzem. 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Graty Skalniak, ładny kleks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 No to żeby ci się przez cały sezon takie trafiały. Piękna ,zdrowa ryba. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Świetne klenie jak na styczeń.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Taki mi się trafił wczoraj 44,sprzętowo CD XLS 240 3-14g,DT Z2000C, P-Line Extrusion 0,16,kopytko 3 cm przeźroczysty brąz z pieprzem.piękna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Śliczna kluska - Graty kol. @Skalniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ładnie zapozował...Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek90 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Gratulacje udanego rozpoczęcia sezonu śliczny kleń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Mi w tym roku też już udało się połowić niestety nie mogę pochwalić się takimi wynikami jak wasze moje miały w granicach 35cm ale o tej porze i tak ciesza graty za takie kluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, To mój pierwszy post na forum choć od jakiegoś już czasu tu zaglądam. Fajnie, ze macie już pierwsze sukcesy w połowach klenia! Ja w tym roku także będę próbował swoich sił na spiningowy białoryb (nie mała to zasługa chłopaków z wędkarskiego pasji i ich filmów na YT ). Napiszcie gdzie szukacie klusek o tej porze roku i od jakich przynęt zacząć. Edytowane 20 Stycznia 2015 przez lukson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Użyj wyszukiwarki. Napewno znajdziesz na tym forum mnóstwo przydatnych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi