Pride Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 @guciolucky należał Ci się ten kleń jak mało komu! Po ilości kluch jakie wklejasz w wątek widać, że poświęcasz im sporo czasu Gratuluję i życzę jeszcze większego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Guciolucky, piekne klenisko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Filmik pierwsza klasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Taps, super filmik, świetna woda, z przyjemnością obejrzane:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Michał , super filmik ! Łowienie kleni w takiej rzece to musi być czysta poezja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Dzięki za miłe słowa.Wyjazd spontaniczny.Założenia były szczupakowe,lecz nie brały,nie było odpowiedniej wody,pogody... Ale był plan awaryjny,czyli klenie.Nałowiłem się.W 3 godziny złowiłem ich 8-10szt plus 3-4 niezacięte brania. Muszę jeszcze pojechać,koniecznie.Cieszy mnie także skuteczność nowych smużaków,robiły świetną robotę.A film? Dużo jeszcze do poprawki.Przede wszystkim muszę nabrać obycia przed kamerką.Nie mam wprawy w gadaniu jak jestem sam :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) PB Śliczna rybka ,gratuluje:) ale tego PB nie za bardzo rozumie ,złowiony na ołów czy jak edi: ide na street Edytowane 16 Lipca 2015 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 sliczna rybka ,gratuluje:) ale tego PB nie za bardzo rozumie,złowiony na ołów czy jak Bo to z angielskiego, ale najpierw polecam popracowac nad polskim. Potem brac sie za "obce" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 PB REWELACJA ! Bardzo gorna Odra ? czy inne rejony naszej pieknej Ojczyzny ? Serdeczne gratulacje Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Na moje oko to Warmiński krajobraz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Na moje oko to Warmiński krajobraz:)Zgodnie z przysłowiem: "cudze chwalicie a swego nie znacie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Są takie miejsca gdzie pływają klenie i nie ma zasięgu GSM Edytowane 16 Lipca 2015 przez GregorS 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Woda była mega niska i krystalicznie czysta, dlatego też "poszedłem w muchę", dokładnie suchą: 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 2 sztuki z dzisiaj 59cm:-) 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Gratuluję Panowie kleni...ja dzisiaj dostałem szkołę od swojej ukochanej rzeczki kleniowej, zszedłem na "0" a w międzyczasie spadła wypracowana rybka +/- 50 - szkoda - tym bardziej, że jak zobaczyłem grubaska w rynnie to wszystko od samego początku było zaplanowane...łyknął od razu, niestety owner się dobrze nie wbił w botoxowe wargasy Edytowane 17 Lipca 2015 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Wczoraj krótkie spodenki, klapki, w plecaczku zimny "Żywiec", w ręku muchówka i kilkukilometrowy spacer w górę górskiej rzeczki. Człowiek wie, że żyje . Woda ciepła jak zupa, ale o dziwo klenie brały doskonale, w sumie kilkadziesiąt sztuk, najwięcej na chrusty, ale najgrubszy na piankowca. Najbardziej zdziwiło mnie to, że miał jeszcze wysypkę tarłową. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Witam 2 sztuki z szybkiego wypadu 52 I równe 50cm .A tak potrafia zdemolowac Ownera ST-41BC 2X !!! Mają moc Dziadulce!!! :-) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Dziesiątki przerzuconych i w końcu jeden do zdjęcia :) 52cmKijek Dragon Express 240 cw 12g żyłka 0.14 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Witam Taki klenik z rana wybaczcie jakość zdjęcia . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Fajnie macie u mnie ni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Jeden z dzisiaj 57cm:-) Pozdrawiam 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 I jeszcze raz . Teraz kleni było mniej, ale za to grubsze, trafiła się "pięćdziesiątka", co przy niskiej i krystalicznie czystej wodzie naprawdę cieszy. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Jeden z dzisiaj 57cm:-) Pozdrawiam Pięknie wybarwiony i konkretnie spasiony - piękny, gratuluję!! @Suli w jakich przynętach gustują wyspiarskie klenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi