MALIN. Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dzisiaj testowałem woblery " bielik " jestem pod wrażeniem kleksy 43 i 48 cm. PozdrawiamJeżeli to jest tam gdzie myślę , że jest, to ja tam jutro jestem, a wobki "BIELIKI" wiadomo ! Gratulacje Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dziś był dzień klenia. Więcej ich złowiłem niż jazi. Na foto największa kluska z wypadu. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Witam , klenik tylko 59 cm ! Wiekszych niestety nie bylo ! Zazarl wobler 6 cm renski , J. Widla . PozdrWiam Edytowane 1 Marca 2015 przez krokkop 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Pięknie gratulację ładny klusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady91 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Ładna klucha @krokkop, niczego jej nie brakuje, a Ty jeszcze większe chcesz ;pGdzie u nas takie petardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invictus. Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Piękna klucha, graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Robi bestia wrażenie. Gratulacje krokkop .Woblerek akuratny na cwane, wyżarte kleniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Piękny kleń gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Piękniutki rybek, a woblerek mój wiosenny wiślany..zawsze na niego łowię...jak widac nie tylko na Wiśle się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) A u mnie klusek jak narazie nie widać Edytowane 3 Marca 2015 przez Tszonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Witam , klenik tylko 59 cm ! Wiekszych niestety nie bylo ! Zazarl wobler 6 cm renski , J. Widla . PozdrWiamA to one rosna większe? Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Witam , rok temu zlowilem klenia 67 cm ! A mialem na wędce 2 szt ponad 70 cm ! U mnie pływają takie gady ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Witam , rok temu zlowilem klenia 67 cm ! A mialem na wędce 2 szt ponad 70 cm ! U mnie pływają takie gady ! PozdrawiamJak masz dawaj zdjęcie tego 67 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Jak masz dawaj zdjęcie tego 67 cm jest w kleniowym wątku 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 jest w kleniowym wątku 2014To tylko pozostało pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richad Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Piękny klenik, nie wiem u nas takich nie ma czy jak.Mój największy to ledwo co 50cm miał i jakoś nie moge trafić większego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Dzisiejszy kleń z Białej Tarnowskiej Mały, ale cieszy bo pierwszy w 2015 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Gratuluję Tomku rozpoczęcia sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Dzięki wielkie Długo mi z tym zeszło, ale lepiej późno niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Gratulacje , teraz to już z górki Ja wczoraj też biczowałem za Kleniem, na małej rzeczce , niestety bez brania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Dzięki Pawle Fakt teraz już z górki tylko z czasem będzie problem Dzisiejszy kolega trochę szalał w nurcie i dalej szaleje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Witam , 19 stopni ruszylo rybki ! Klen- grubasek 55 cm ! zazsal Wobka 6 cm J.Widla ! Pozdrawiam Zbigniew Edytowane 8 Marca 2015 przez krokkop 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Samodzielnie znaleziona i rozpracowana miejscówka,- super Zibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Dzieki Arku ! Mam nadzieje ze Uda mi sie zaprosic Cie w te piekne miejsca ! Pogonimy w koncu te trotki i mniejsze sztuki ! Pozdrawiam Zybi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Wszędzi ryby widzę, tylko nie na Podlasiu... Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi