rd1_68 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Do chwili obecnej multik współpracował z kijami Fenwicka ale czegoś mi tutaj brakuje / przy tej współpracy/ i chcę spróbować jakiegoś kija JDM. Nie znam tych kijów ale czytam o nich same pochlebne opinie.Przynęty to jerki w zakresie 25-65 gram .Wędkowanie z łódki.Proszę o pomoc w wyborze takiego kija i jakieś propozycje użytkowników takich kijów JDM.Dziękuję za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Pytaj kolegę bazyloss może coś doradzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jesli nie przerazaja Cie koszty to zerknij w kierunku Evergreen'a.Model HCSC-69H The Heracles powinien sprostac zadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jest b.ciekawy kij ueda w spirali z tego co pamiętam to powienien sprostać Twoim oczekiwaniem. Kolega z forum darek_martyna kiedyś mi go proponował, możesz go zapytać czy jeszcze ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Wysłałem priv do niego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Wiekszosc modeli z mc z bassowek o koncowce xh czyli do 3 oz powinny sprostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 jezeli chodzi o jerkbaity szczupakowe, to niestety ale zaden jdm nie bedzie znosil zlotych jaj i polewal mlekiem z miodem ... tam nie ma pajkow i nie lowi sie ta technika na takie wabie, i nawet killers ze slant bridgem, obciagnietym napletkiem itö, w tej sytuacji nie dorowna wlasciwie dobranemu customowi ewtl. mozna sie podeprzec proteza w formie krotkiego kija pod swimbaity ale trzeba lubiec i umiec lowic na twarde jerki wedkami w granicach 7'2" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 j.w. - uzbrój amerychański blank - bedzia Pan zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi