Skocz do zawartości

Seryjny kij pod gumy/koguty

Michał91

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ukrywam  ze Ciekawe te mhx, ale pozostane przy seryjnym kijku. Z pewnoscia kiedys zmontuje cos w pracowni ,ale jeszcze nie czas i budzet nie ten:), zdaje sobie sprawe ze za 800 stowek z pracowni to szalu nie bedzie.  Może byłby ktos wstanie wrzucic zdjecia  ugiec tego  jiggina x-fast?

Tak się zastanawiam czym dla Ciebie jest "szał"? Jeżeli uważasz, że za 800zł nie będziesz miał fajnego kija to chyba ten szał zupełnie inaczej rozumiemy. Wg mnie to 800zł w zupełności wystarczy na dobrego kija. Jak zlecisz komuś na forum to może nawet coś lepszego niż w pracowni wyrwiesz.

Nie ukrywam  ze Ciekawe te mhx, ale pozostane przy seryjnym kijku. Z pewnoscia kiedys zmontuje cos w pracowni ,ale jeszcze nie czas i budzet nie ten:), zdaje sobie sprawe ze za 800 stowek z pracowni to szalu nie bedzie.  Może byłby ktos wstanie wrzucic zdjecia  ugiec tego  jiggina x-fast?

Za 800zł będziesz miał spokojnie full wypas MHX'a pod gumy/koguty nawet w full Fuji SiC - jeśli nie wierzysz, zapraszam na Priv.

Będą w temacie Fenwicka.

ok w takim razie czekam:)

Tak się zastanawiam czym dla Ciebie jest "szał"? Jeżeli uważasz, że za 800zł nie będziesz miał fajnego kija to chyba ten szał zupełnie inaczej rozumiemy. Wg mnie to 800zł w zupełności wystarczy na dobrego kija. Jak zlecisz komuś na forum to może nawet coś lepszego niż w pracowni wyrwiesz.

Na pewno  za 8 stowek bedzie to bardzo dobra wedka natomiast moze sie zdarzyc ,ze wedka z pracowni mi nie przypasuje i bede zmuszony ja sprzedac.Robiac wedke w pracowni wolalbym juz dolozyc troche do blanku . Niestesty na chwile obecna nie moge sobie na to pozwolic. Dlatego tez szukam seryjnego kijka z dozywotnia gwarancja , wg mnie latwiej jest sprzedac taki kij z mniejsza strata.Zacheca mnie rowniez fakt, ze dozywotnia gwarancja obejmuje caly kij a nie jak w przypadku pracowni  sam blank a reszta komponentow  juz nie. 

Za 800zł będziesz miał spokojnie full wypas MHX'a pod gumy/koguty nawet w full Fuji SiC - jeśli nie wierzysz, zapraszam na Priv.

Wierze na slowo:)

Edytowane przez Michał91

Wszystko zależy od podejścia do tematu  ;)

AETOS nie jest na wyższym poziomie gwarancji niż Elitka czy HMG i proszę tego nie demonizować  ^_^

Czy ja  napisalem ,ze jest na wyzszym poziomie gwarancji? Napisałem jedynie ,ze jest to najwyzszy model( w kazdym sklepie  tak  mowia/pisza dla przykladu: http://bass-sklep.pl/wedka-fenwick-aetos-a631mxfs.html),nie ma rowniez nigdzie sprecyzowane czy gwarancja obejmuje sam blank czy blank oraz reszte komponentow . Dodalem jedynie od siebie(zartobliwie) ,ze za ta cene milo by bylo gdyby gwarancja obejmowala calosc:) .Jezeli sie myle to popraw mnie,prosze

Seria HMX od tego roku ma znów tylko 5 lat gwarancji  ;)

Ale miło czyta się takie tematy fachowców i specjalistów, którzy wiedzą lepiej niż samo KR Fishing  B)

Kogo nazywasz fachowcem i specjalista?

Edytowane przez Michał91

Reklamowałem ostatnio HMX-a który miał uszkodzoną przelotkę szczytową - reklamacja uznana i przelotka wymieniona na nową w ramach gwarancji.

Połowa tego forum to pseudo fachowcy i wybitni specjaliści  ;) Nie odniosłem się bezpośrednio, bo dnia by mi zabrakło  :D

Dziś wrzucę fotki Elitki 63MXF.

• 4 lata później...
  • 3 tygodnie później...