Jack__Daniels Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Nie ukrywam ze Ciekawe te mhx, ale pozostane przy seryjnym kijku. Z pewnoscia kiedys zmontuje cos w pracowni ,ale jeszcze nie czas i budzet nie ten:), zdaje sobie sprawe ze za 800 stowek z pracowni to szalu nie bedzie. Może byłby ktos wstanie wrzucic zdjecia ugiec tego jiggina x-fast?Tak się zastanawiam czym dla Ciebie jest "szał"? Jeżeli uważasz, że za 800zł nie będziesz miał fajnego kija to chyba ten szał zupełnie inaczej rozumiemy. Wg mnie to 800zł w zupełności wystarczy na dobrego kija. Jak zlecisz komuś na forum to może nawet coś lepszego niż w pracowni wyrwiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Nie ukrywam ze Ciekawe te mhx, ale pozostane przy seryjnym kijku. Z pewnoscia kiedys zmontuje cos w pracowni ,ale jeszcze nie czas i budzet nie ten:), zdaje sobie sprawe ze za 800 stowek z pracowni to szalu nie bedzie. Może byłby ktos wstanie wrzucic zdjecia ugiec tego jiggina x-fast?Za 800zł będziesz miał spokojnie full wypas MHX'a pod gumy/koguty nawet w full Fuji SiC - jeśli nie wierzysz, zapraszam na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał91 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Będą w temacie Fenwicka. ok w takim razie czekam:)Tak się zastanawiam czym dla Ciebie jest "szał"? Jeżeli uważasz, że za 800zł nie będziesz miał fajnego kija to chyba ten szał zupełnie inaczej rozumiemy. Wg mnie to 800zł w zupełności wystarczy na dobrego kija. Jak zlecisz komuś na forum to może nawet coś lepszego niż w pracowni wyrwiesz. Na pewno za 8 stowek bedzie to bardzo dobra wedka natomiast moze sie zdarzyc ,ze wedka z pracowni mi nie przypasuje i bede zmuszony ja sprzedac.Robiac wedke w pracowni wolalbym juz dolozyc troche do blanku . Niestesty na chwile obecna nie moge sobie na to pozwolic. Dlatego tez szukam seryjnego kijka z dozywotnia gwarancja , wg mnie latwiej jest sprzedac taki kij z mniejsza strata.Zacheca mnie rowniez fakt, ze dozywotnia gwarancja obejmuje caly kij a nie jak w przypadku pracowni sam blank a reszta komponentow juz nie. Za 800zł będziesz miał spokojnie full wypas MHX'a pod gumy/koguty nawet w full Fuji SiC - jeśli nie wierzysz, zapraszam na Priv. Wierze na slowo:) Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Michał91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 I tu sie mylisz na blank w fenwicku jest dozywotnia gwarancja a na komponenty juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał91 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 w sklepie gdzie kupowalem aetosa, mowili co innego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 To zalezy od serii taki hmx i hmg napewno nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał91 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Aetos to najwyzszy model,za ta cene jak by nie patrzec wypadaloby zeby gwarancja obejmowala caly kij. W internecie też pisza, ze wedka na dozywtniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Wszystko zależy od podejścia do tematu AETOS nie jest na wyższym poziomie gwarancji niż Elitka czy HMG i proszę tego nie demonizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Hmx na 100% nie ma dozywotniej gwarancji na komponenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Seria HMX od tego roku ma znów tylko 5 lat gwarancji Ale miło czyta się takie tematy fachowców i specjalistów, którzy wiedzą lepiej niż samo KR Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał91 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Wszystko zależy od podejścia do tematu AETOS nie jest na wyższym poziomie gwarancji niż Elitka czy HMG i proszę tego nie demonizować Czy ja napisalem ,ze jest na wyzszym poziomie gwarancji? Napisałem jedynie ,ze jest to najwyzszy model( w kazdym sklepie tak mowia/pisza dla przykladu: http://bass-sklep.pl/wedka-fenwick-aetos-a631mxfs.html),nie ma rowniez nigdzie sprecyzowane czy gwarancja obejmuje sam blank czy blank oraz reszte komponentow . Dodalem jedynie od siebie(zartobliwie) ,ze za ta cene milo by bylo gdyby gwarancja obejmowala calosc:) .Jezeli sie myle to popraw mnie,proszeSeria HMX od tego roku ma znów tylko 5 lat gwarancji Ale miło czyta się takie tematy fachowców i specjalistów, którzy wiedzą lepiej niż samo KR Fishing Kogo nazywasz fachowcem i specjalista? Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Michał91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Reklamowałem ostatnio HMX-a który miał uszkodzoną przelotkę szczytową - reklamacja uznana i przelotka wymieniona na nową w ramach gwarancji. Połowa tego forum to pseudo fachowcy i wybitni specjaliści Nie odniosłem się bezpośrednio, bo dnia by mi zabrakło Dziś wrzucę fotki Elitki 63MXF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 A sa i cwaniaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 A szkoda dnia, bardzo szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Dokładnie, można iść na pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał91 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Powodzenia Panowie!Ja lece na szczupaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Tak jak obiecałem fotki EWS63MXF przy obciążeniu 100g, 50g i 10g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał91 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Tak jak obiecałem fotki EWS63MXF przy obciążeniu 100g, 50g i 10g.Dzieki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apper Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Wkręciłem się ostatnio w łowienie kogutami, ale moje kije do gum są trochę za miękkie do pewnego wcięcia koguta. Szukam kija do łowienia z łodzi, który obsłuży koguty na główkach 10-25g. Kij w dwuskładzie. Budżet +/- 400zł. Będę wdzięczny za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 (edytowane) Ze starszych np inazuma flash zander 22cw ale śmiało można przeciążyć i to sporo.......są i młodsze modele mikado.....kamisori zander......... Edytowane 6 Czerwca 2019 przez delux64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apper Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Ze starszych np inazuma flash zander 22cw ale śmiało można przeciążyć i to sporo.......są i młodsze modele mikado.....kamisori zander......... Mam mikado siccario 207 do 22g, ale to w moim odczuciu są za miękkie kije do koguta. Szukam czegoś właśnie typowo pod koguty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Kup sobie storm adventure do 21 czy jakos tak nie pozalujesz i zostanie sporo na koguty do rwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 (edytowane) Panowie a używa ktoś kijka ze starej serii Team Dragon, np. 2,7 10-35g (28-34-270) pod sandały? Gumy, koguty - generalnie z opadu. Edytowane 7 Czerwca 2019 przez bartosz_lukasiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 mam team dragon pro selekcjon 240cm 12/42cw ale przeszedłem na inazume zander..a teraz na moojo basa st kroix... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Cześć panowie proszę o opinie Mikado Kamisori ZANDER 2,10 m/ 35g jak wygląd podbicie tego kija, chodzi mi o patyk który podbije koguta 20-25 gr z lekkim zająknięciem. Czy to jest typowy kij od miotły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi