SzefBTM Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 (edytowane) Hej,Ja biegam z kamisori do 22g, kij spokojnie obsługuje 30g+.Jest bardzo szybki ale pod ryba pracuje bardzo fajnie, sprawdzone na sumie 180+ :-D35g zostawi ci spory zapas :-) Edytowane 25 Czerwca 2019 przez SzefBTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 a mozesz napisac jak długi jest dolnik bo podobno jest za dlugi i przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefBTM Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Nie mogę, jestem za v granicą, mi nie przeszkadza, w ogóle nie wydaje mi się żeby był długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi