TEAM DRAGON Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam chcę w tym roku spróbować sił łapania na muchę i nie wiem jaka wędka na początek? tam gdzie łapie jest to odcinek WISŁA MAŁA przynęty nabywam od jednego z muszkarzy który jest w naszej kadrze narodowej on twierdzi długość między 2,80-3,00 metrówjaką byście wędkę polecili do 300złi kołowrotek do 250złsznur ? z góry dzieki zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Nie ten dzial kolego kup #5 9feet to chyba taki uniwersal (nie dot. polowu szczupaka) linki zaleza od metody plywajaca na poczatek reszte znajdxiesz bezproblemu na forum Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEAM DRAGON Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 a masz jakiś sklep bo szukałem w google i same obce stronki i ceny w dolarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Cos slabo szukales :-) teraz tych wedek i wszystkiego jest na tony w kazdym przedziale cenowym popatrz tu na gielde ew portale aukcyjne tam tez znajdziesz oferty wielu sklepow nie chce reklamowac nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi