robert67 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Szukam Przepraszam, nieustajanco szukam .Troche wyrozumialosci, troche zrozumienia...Moze na ten nOWY rOK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Coe tam éwcislem" i poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Guzu, Gumo, Pitt, Bujo, ... Co Wam na przeszkodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Szukam Przepraszam, nieustajanco szukam .Troche wyrozumialosci, troche zrozumienia...Moze na ten nOWY rOK... Za dużo procentów czy co ....Coe tam éwcislem" i poszło Guzu, Gumo, Pitt, Bujo, ... Co Wam na przeszkodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Za dużo procentów czy co .... Andrzej, zawsze się tak mylę ?Zawsze, trzeba "nieustrajających" życzeń ? Edytowane 10 Stycznia 2015 przez robert67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Się czyta źle , czasami dobre informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Za dużo procentów czy co .... Andrzej, "z niedyspozycji", jedynie to wpadło Ci w ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Cholera .Po piątej szklance irlandzkiej nie zaczyna się tematów .Przepraszam . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Cholera .Po piątej szklance irlandzkiej nie zaczyna się tematów .Przepraszam .Luz Robert, niektórzy nawet bez bez irlandzkiej nie lepsze tematy zaczynają, a potem jeszcze w najlepsze (niestety)... kontynuują PS. skoro irlandzka to ode mnie masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Luz Robert, niektórzy nawet bez bez irlandzkiej nie lepsze tematy zaczynają, a potem jeszcze w najlepsze (niestety)... kontynuują PS. skoro irlandzka to ode mnie masz Chyba sobie sam bana strzele bo, frustracja zenitu dosięga .O ile mogę wierzyć swojej pamięci z wczorajszego wieczoru , koniecznie chciałem udowodnić, że wszyscy powinni stosować znaki polskie pisząc posty.W krotce jednak, znalazłem kontrargument...Można pisać bez znaków a jednak, treściwie i z sensem .No, i zrobiło się...za późno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) autocenzura Edytowane 5 Marca 2015 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Taaak, a ja od wczoraj zachodzę w głowę, o co chodzi z tym cholernym kółkiem łącznikowym? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Robert jest dobrze http://i1.memy.pl/obrazki/52cf244268_nic_nie_pilem.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jest jeden powód do frustracji - irlandzka nie szkocka U. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Jest jeden powód do frustracji - irlandzka nie szkocka U. Generalnie, unikam mocnych alkoholi , już mi nie służą (jak widać ) . Irlandzka wcale nie jest błędem, to oczywiście kwesta gustu. Dla mnie szkockie są za agresywne . Taaak, a ja od wczoraj zachodzę w głowę, o co chodzi z tym cholernym kółkiem łącznikowym? Darku, obserwując dyskusje "sprzętowe" myślę, że do kółek łącznikowych dobrniemy, w trakcie swobodnych dyskusji na wszystkie pozostałe tematy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) (...) Dla mnie szkockie są za agresywne (...)Jeśli ktos zaczyna przygodę ze szkocka(oczywiście Single malt) od whisky pochodzacej z wyspy Isley(np.Lagavulin, Laphroaig czy Ardbeg) latwo się zrazi. Bywają ona własnie agresywne, niektórym wręcz smierdzą. Na poczatek polecam łagodne trunki z rejonu Speyside (np Aberlour, McCallan lub popularny Glenfiddich) Pozostałe regiony(Highland, Lowland, Island, Campbeltown) są "pośrednie" między tymi dwiema w/w skrajnościami. Prawie każda butelka singla jest opisana z ktorego regionu pochodzi. Poniżej link do tabeli ktora wyjaśnia mniej wiecej o co chodzi na przykładzie kilku popularnych marek. http://www.malts.com/index.php/Choosing-Whisky/A-World-of-Flavour/The-Single-Malt-Whisky-Flavour-Map Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Ugly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jeśli ktos zaczyna przygodę ze szkocka.... Ugly, myślę, że raczej zdecydowanie kończę tę przygodę .Cardhu, kiedyś mocno lubiłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Pamiętam jak jednego razu, mocno napity naszą polską wódeczką, próbowałem napisać post w jakimś temacie.Na szczęście zasnąłem przy komputerze i nie zdążyłem go wysłać. Gdy rano się obudziłem, moim oczom ukazał się niedokończony post.To co przeczytałem, to nawet na potężnym kacu, było nie do przyjęcia. Kompletnie nie wiedziałem o co mi chodziło.Może tak zostawimy ten temat i niech to będzie takie " Kółko łącznikowe dla degustatorów mocniejszych trunków" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Nie wiem o co chodzi.ale kup sobie dużo różnych kółek Kamatsu hyper strong będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi