maweric Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Pontony tak jak wędkarstwo to moje hobby, chciałbym poznać opinie dotyczące podłóg w pontonach, głownie za i przeciw , mam swoje zdanie ale chętnie usłyszę Wasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 @meyger Masz rację w 100% , ale : - jeśli zamierzasz kupić ponton to ważna decyzja , jaka podłoga- jeśli sprzedajesz pontony , każda uwaga czy sugestia się liczy- wymiana spostrzeżeń , uwag- i najważniejsze jest zima, co z sobą zrobić jak nie można wędkować ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 @meyger Masz rację w 100% , ale : - jeśli zamierzasz kupić ponton to ważna decyzja , jaka podłoga- jeśli sprzedajesz pontony , każda uwaga czy sugestia się liczy- wymiana spostrzeżeń , uwag- i najważniejsze jest zima, co z sobą zrobić jak nie można wędkować ???Zawsze można wędkować.. Choć niekoniecznie z pontonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meyger Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Oczywiście przy zakupie pontonu, trzeba rozważyć wszystkie za i przeciw. Czy z silnikiem będzie pływał elektrycznym czy spalinowym lub na wiosłach.Trzeba patrzeć na wszystko.A jeżeli chodzi o zimę Można wędkować Polecam klasyczne kropki i trotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Polecać można, w moim rejonie mało realne , a z pod lodu nie było okazji polubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 I w tym sezonie już chyba nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meyger Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Polecać można, w moim rejonie mało realne , a z pod lodu nie było okazji polubić.akurat di trotek to masz bliżej niż ja z podkarpacia A łowienia z pod lodu nigdy nie spróbowałem i nie mogę się wypowiadać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meyger Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 I w tym sezonie już chyba nie będzie I tu kolega ma raczej rację. Współczuje pasjonatom łowienia z pod lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Mam dwóch kolegów, którzy praktycznie tylko łapią z pod lodu i twierdzą, że nie ma nic lepszego a jak raz spróbujesz to już na zawsze. Nie próbuję od maja do grudnia wystarczy, zima jest na narty, a nie przymarzanie do lodu. Poniekąd podziwiam i wielki szacun dla pod lodowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 I tu kolega ma raczej rację. Współczuje pasjonatom łowienia z pod lodu.Pod choinkę dostałem (zamierzenie ) podlodówkę StC. Miały być testy, a co się dzieje za oknem, każdy widzi. Szkoda, bo w łowienie z tafli cholernie się wkreciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Mormyszka - sama nazwa daje do myślenia ??? Jola klikała myszką , a może mormyszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lokoko83 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 @lokoko83 , a dlaczego aluminium twoim zdaniem ??Z prostych powodów, jest estetyczniejsza i bardziej wytrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 I jeszcze łatwiejsza w utrzymaniu czystości, sam używam alu, a teraz jeszcze zważę jedną i drugą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lokoko83 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Niestety ale Cię rozczaruję Na przykładzie Kolibri KM - 300 PP (bez profili usztywniających) i Hondy T 30 - AE, waga na korzyść Kolibri jest o 9 kg mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gobio Gobio Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Pod choinkę dostałem (zamierzenie ) podlodówkę StC. Miały być testy, a co się dzieje za oknem, każdy widzi. Szkoda, bo w łowienie z tafli cholernie się wkreciłem.Jedyna opcja odbić sobie w lecie z pływadła między grążelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gobio Gobio Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Co do podłogi kiedyś pływałem na ruskim gumiaku z dnem z ceraty musiałem w nim siedzieć bo był tak niestabilny a siadając na burcie wlewała się do środka woda. Teraz pływam z podłogą alu i wysokimi burtami- jest zajebiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iNSaNeMaN Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Mam pytanie Czy da się gdzieś dokupić pełna podłogę do pontonu gdyż mój posiada listwowa i przy silnym wietrze niepewnie czuje sięlowiac na stojaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Da się . Co to za ponton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iNSaNeMaN Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Bark bt-310 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iNSaNeMaN Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 To podpowiedz gdzie i jakie koszta mniej więcej bo nie wiem czy się wogle opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 http://pontony-bark.pl/pontony-motorowe-bark-pvc/http://ponton-bark.pl/index/pontony_motorowe_z_kilem/0-61 Pytaj o podłogę z modelu BT-310S Z tańszych rozwiazań podłoga typu książka Kolibri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iNSaNeMaN Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smakov Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Używał może ktoś pontonu z podłogą składaną typu "książka"? Jeśli tak to jakie wrażenia? Czy można swobodnie stać, czy dzieje się podobnie jak w przypadku podłogi z paneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amstaf358 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) ja mam, w Ellingu składaną z 3 kawałków łączonych taśmami,bez profili bocznych,całkowicie sztywna...stoi się jak na podłodze.w domu. Edytowane 9 Listopada 2016 przez delux64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smakov Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Dzięki za odpowiedź. A wagowo jak to wygląda w porównaniu do aluminiowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Dzięki za odpowiedź. A wagowo jak to wygląda w porównaniu do aluminiowej? Dużo lżejsza.Alu ze względu na sztywność i boczne profile do ślizgu doskonała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maweric
Pontony tak jak wędkarstwo to moje hobby, chciałbym poznać opinie dotyczące podłóg w pontonach, głownie za i przeciw , mam swoje zdanie ale chętnie usłyszę Wasze.
Top użytkownicy dla tego pytania
18
15
8
7
Popularne dni
14 Sty
15
26 Cze
12
11 Sty
8
15 Sie
7
Top użytkownicy dla tego pytania
maweric 18 odpowiedzi
godski 15 odpowiedzi
SID 8 odpowiedzi
meyger 7 odpowiedzi
Popularne dni
14 Sty 2015
15 odpowiedzi
26 Cze 2019
12 odpowiedzi
11 Sty 2015
8 odpowiedzi
15 Sie 2025
7 odpowiedzi
Popularne posty
pan bubu 1
Jeśli komuś nie zależy na sztywnej podłodze, męczy noszenie ,składanie i rozkładanie , to może dociąć sobie podłogę z płyty poliwęglanu komorowego. Płyta do kupienia w każdym markecie budowlanym i mo
drChlubicz
Witam Nawiązując do powyższej wypowiedzi, przedstawiam zdjęcia mojej nowej podłogi, chociaż właściwie nowością jest listwa łącząca część dziobową z resztą. W poprzedniej wersji (bez łączenia) podczas
Włodziu
Amelinium najlepsze a jesli ktoś twierdzi inaczej to znaczy że w życiu nie widział takiej podłogi na oczy.
Opublikowane grafiki
145 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi