wobler130 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 2 połówki strugam jak wszyscy . Ale robię też inaczej woblery , choć do połowek najbardziej sie przykładam. Te inaczej zrobione to takie testowe itd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Strugaj :)masz talent "Mlody Czlowieku" bede tu zagladal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Teraz tylko kamerka i kręcić co wydłubiesz :-):-):-).marius13 twoje woblery jaką mają pracę ,jak je robisz ,żeby uzyskać to co chcesz? Edytowane 11 Stycznia 2015 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jestem laikiem wiec stoje jak .......nad woda z moimi "wypocinami" i wpycham w' szparki" olow ustawiam "zelastwo' na dziobie ,czasem udaje sie stworzyc to co chce, a raczej to co rybki chca tak powaznie ten model jest wywazony neutralnie z kotwicami owner 10" drobna akcja obciarzenie lekko przesuniete w tyl z lekkim przesunieciem ku gorze ogolnie kupuje woblery u "Stworcy" nie mam czasu ich "robic" ale na wszelki wypadek lubie dokladnie wiedziec jak to "dziala" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) A co działa na ryby tam gdzie łowisz ,jakie prace ,zachowania sztucznych przynęt się sprawdzają. Edytowane 11 Stycznia 2015 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Witam Panie Tomku . Tak , filmiki muszą być. Tylko muszę kolegę z cyfrówką ściągnąc bo telefonem w pojedynke sie nie da. No i nie tylko zostało nagrywanie... bo trzeba wszystko jeszcze ogarnąć . Jestem niżej niż raczkowanie , co jest trochę denerwujące . Ale filmiki będą... jak puszczą mrozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Koledzy pomogą :-):-):-) spokojna głowa :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Liczę na nich . Tu taki , straciłem go wiosną..a notatek nie ma. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Różnie to w warsztacie . Krowa pomaga. . Listki na cykady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zajefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 A co działa na ryby tam gdzie łowisz ,jakie prace ,zachowania sztucznych przynęt się sprawdzają. Kielo ty to potrafisz człowieka wprowadzić w zakłopotanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 bardzo fajnie wyglądają Twoje woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Nie no adashhh jakie zakłopotanie :-) normalna rozmowa :-) luzik :-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Jakie zaklopotanie ?Tomek "Kielo" jak zawsze "luuuuzik" i bierze mnie pod wlos tak naprawde nie wiem nikt tego nie wie wszystko ewoluuje ryby "cwanieja" co za tym idzie przynety tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Marius13 nie biorę cię pod włos :-) ,myślę że czasy gdy takie pytania były niewygodne definitywnie się skończyły :-) ,pytam z czystej ciekawości bo widzę że łowisz na Widły ,zachwalasz i wiesz że są skuteczne ,czyli wiesz też dlaczego i jakie cechy powinny mieć skuteczne przynęty ,więc się pytam ,może się przy okazji czegoś nowego dowiem :-):-):-) luzik :-).Troszkę ci wątek przyśmieciłem Adamie ,sorki :-) ale w zasadzi na temat :-). Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Kielo luzik . Mi też sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Coraz to lepsze cuda robisz tez na Jb.pl widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Też ale nie tylko. Dzieki. Edytowane 12 Stycznia 2015 przez wobler130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Daje lepsze zdjęcie łamańca . I taką starą strzebelkę, ma chyba z rok... Takie białawe cykady super sprawdzały mi sie wieczorami na nizinnych rzekach. Edytowane 26 Stycznia 2015 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Dobra, tęczaczek wyszedł dobrze , lepiej niż na zdjęciach ,biały duch już troszkę stary. Przypominam ze ja cały czas liczę na rady od Was, po to tu glównie jestem . Edytowane 13 Stycznia 2015 przez wobler130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jeśli liczysz na rady - spytaj wprost, z czym masz problemy lub co chcesz zmienić / poprawić. Czasem niechciane rady są traktowane jak pouczanie, a tego chyba nikt nie lubi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 No tak , ale ja nie mam nic przeciwko do uwag. Tu można komentować ile sie chce , i mnie poprawiać. Bedę się nawet z tego cieszył. . Międzyczasie strugam woblery , te troszkę większe 6-7cm. Troche sie wkurzyłem bo mi drut nie doszedł a tu trzeba coś robić... . A ten jerk to na płytko myślę bedzie okej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 A widzisz zrobiłeś jednego "zaciążonego" Tzn. robisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Złam go i daj obciążenie najniżej w brzuszku I pokombinuj trochę. Warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Mówiłem Ci ze mnie skusiłeś Maciek . Mam nie jednego haha. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi