wobler130 Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Witam po przerwie . Nie było mnie troszkę, nauka , wywiadówka itd... ale wracam do gry . Bedzie coś dla tych, którzy chcieli u mnie folię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Dalej , wobki na herbaciane , miodne potoki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Ostatnie z tej serii. Tu obiecana folia. Jakiś kropek ... wszystkiego po troszku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Ostatni wyszedł Ci bardzo ładnie. Jest moc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Witaj,robi sie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Myślę ze kiedyś bedzie tu ciekawie . Oklejam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ostatnie z ,,wolnej serii" . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Myślę ze kiedyś bedzie tu ciekawie . Oklejam.... Dawno nie zaglądałem a tu ładnie wszystko do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Teraz zaczyna sie troszkę inaczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ucz się tej chemii a nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Haha, daj spokój . Zdjęcie na parapecie robione, bo najlepsze światło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Czekam na materiały , to dokończyłem cykadki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ależ ja rzecz wynalazłem! Dla czego cykada jest taka łowna? Bo prawie sama szuka ryby hihih. A ja zrobiłem taką, która działa prawie jak echosonda! Tak szuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Jak wyczuje rybe robi tak : Edytowane 23 Lutego 2015 przez wobler130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Jak ryb nie ma , to robi tak haha... Edytowane 23 Lutego 2015 przez wobler130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Oj Adaś Adaś... ???? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Hehe, dobre. Cykadka zapowiada się bardzo ciekawie, podoba mi się jej wzorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Hihi, to moja echosonda , dzięki tym ślepiom , może wypatrzyć rybę . A na poważnie to największe cykady jakie teraz (!) robię, i robię je tylko dla siebie, w ogóle , cykady robię tylko dla siebie. I nie oddam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 W tym sezonie będą ostre kombinacje z kolorami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Troche mnie nie było. Strugam 2 modele, na razie nic więcej nie ma co pokazywać. Pokażę jak pomaluję, no i oczywiście filmiki sa w planach, muszą być . Wobków jest prawie 50, więc troszkę pracy jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Ciekawy kształt no i ciekawe co z niego wyciśniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Kształt z rzeczami podobnymi i troszkę różnymi od innych woblerów , wynika to z pewnych rzeczy ( o nich kiedyś) . A co wycisne? Ha, Panie Leszku , mam nadzieję ze ile sie da hhaha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Małe powierzchniowce na okonie, i powolutku robię formy. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 fajne wobki widać moc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Dawno mnie tu nie było. Ale to przez to że robię dużo woblerów , ucze sie itd . Taka mała zapowiedz części wobków, bedzie lepsze malowanie, praca, wszystko lepsze . Ps. W moim wątku może wypowiadać sie osoba w każdym wieku , i to kim jest świadczy jego zachowanie a nie ilość lat . Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez wobler130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi