Skocz do zawartości

Woblerki woblera130 .

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem laikiem wiec stoje jak .......nad woda ;)  z moimi "wypocinami" i wpycham w' szparki" olow :wacko:   ustawiam "zelastwo' :ph34r: na dziobie ,czasem udaje sie stworzyc to co chce, :rolleyes:  a raczej to co rybki chca ;) tak powaznie ten model jest wywazony neutralnie z kotwicami owner 10" drobna akcja obciarzenie lekko przesuniete w tyl z lekkim przesunieciem ku gorze ;) ogolnie kupuje woblery u "Stworcy" nie mam czasu ich "robic" ale na wszelki wypadek lubie  dokladnie wiedziec jak to "dziala"

Witam Panie Tomku :) . Tak , filmiki muszą być. Tylko muszę kolegę z  cyfrówką ściągnąc bo telefonem  w pojedynke sie nie da. No i nie tylko zostało nagrywanie... bo trzeba wszystko jeszcze ogarnąć . Jestem niżej niż raczkowanie :)  , co jest  trochę denerwujące :D . Ale filmiki będą... jak puszczą mrozy.

Marius13 nie biorę cię pod włos :-) ,myślę że czasy gdy takie pytania były niewygodne definitywnie się skończyły :-) ,pytam z czystej ciekawości bo widzę że łowisz na Widły ,zachwalasz i wiesz że są skuteczne ,czyli wiesz też dlaczego i jakie cechy powinny mieć skuteczne przynęty ,więc się pytam ,może się przy okazji czegoś nowego dowiem :-):-):-) luzik :-).

Troszkę ci wątek przyśmieciłem Adamie ,sorki :-) ale w zasadzi na temat :-).

Edytowane przez Kielo

No tak  , ale ja nie mam nic przeciwko do uwag.  Tu można komentować ile sie chce ,  i mnie poprawiać. Bedę się nawet z tego cieszył. :) .  Międzyczasie strugam woblery , te  troszkę większe 6-7cm.   Troche sie wkurzyłem bo mi drut nie doszedł a tu trzeba coś robić... :) . A ten jerk to na płytko myślę bedzie okej ;) .

post-59003-0-49772500-1421331264_thumb.jpg

post-59003-0-76632100-1421331274_thumb.jpg