Skocz do zawartości

Woblerki woblera130 .

Rekomendowane odpowiedzi

Adam fajny ten szczupak ale czy środkowe oczko nie jest zbyt blisko steru ??? Dasz w nim chyba spore kotwice i czy ta środkowa czasem nie będzie zachodziła na ster ??? Wiesz o co chodzi i na bank zmiana obciążenia jaką jest kotwiczka nie będzie dla ciebie problemem  ;)

post-51501-0-44855700-1422047929.jpg

A co do cykad i kształtu czy też długości korpusu to masz 100 % racji 

http://jerkbait.pl/topic/51909-jerkbaitowy-konkurs-na-imitacj%C4%99/ 

Edytowane przez rybson
  • Like 3

No korpus tego szczupaczka jest dosc stary.   O co chodzi wiem , ale zmiana obciązenia jaką jest kotwiczka to już dla mnie problem.  Tu chyba już nic z tym oczkiem sie nie da zrobić. Łowiłem na ten woblerek i pomimo sporych kotwic nie zdarzały mi się  splątania  , ale nie łowiłem na niego zbyt dużo, to może jeszcze nie zdążyły sie poplątać. Jeśli masz pomysł jak coś  z tym zrobić,  to mów :D . A no i dzięki za zwrócenie uwagi , o to chodzi mi w tym wątku ;) .

Hah w konkursie to ja raczej szans  nie mam :) . (...)

To ma być zabawa. Warto podpatrzeć, jak inni podeszli do tego samego tematu. Jakimi metodami pokonali podobne trudności. Szczerze namawiam do podjęcia pałeczki, a nauka wypływająca z takiej "rywalizacji" może przynieść pożytek każdemu biorącemu udział. 

Pamiętaj też, że głosować będzie jerkbaitowa publiczność, więc nikt nie jest bez szans. "Łaska pańska na pstrym koniu jeździ" ;)  :D

Panie rybson , Panie Januszu , z tym konkursem to w sumie nie głupi pomysł. Tylko nie wiem po prostu czy bede miał czas. Bo jak sie już zabiore  , to pasuje coś porzeźbić i inne jakieś rzeczy bo to oczkami oceniane.  A z czasem krucho nawet u takiego 16-nasto latka. Szkoła , egzaminy,  nauka w domu  , obowiązki domowe i.... całego dnia nie ma :angry: . Tym bardziej ze obiecałem przyjacielowi  dość dużą ilość przynęt i muszę sie wyrobić do  początku marca.  Ale z drugiej strony za niedługo mam ferie to może coś pomyśle... tak dla zabawy.   Dzięki ;)

Adam, z tym woblerem J. Widła to było tylko tak specjalnie ;)
I nie wiem czemu reszta te z podłapała :P

Pozdrawiam :)

Haha, kurde wieczorami to ja już dużo rzeczy nie ogarniam hahah :D .

Ja wiem po co Adamowi wobler od Janusza ;) cel uswieca srodki :) moze sprobuj tkanina sie pobawic,tak jak w tym wobku? ster zrobilem z zeszlifowanej "dur- alu" 1 zl PRL

Ten wobler zdobyłem już jakieś pół roku temu. Miałem jeszcze 2 inne , też z wymiany. Co do tkaniny to próbowałem. Ale chyba miałem złą i sie zraziłem troszkę . Metalowego steru w moich woblerkach chyba nie bedzie.... bo po prostu nie wiem po co :D . Ale bardzo ładny ten woblerek, przypomina mi te pomorskie. Jak u niego z pracą? :) .

no chyba nie nawet bo moim zdaniem to jest wobler Pana Janusza :P
a co to za "minnow" na ostatnim zdjeciu ten dlugi??? czy to twoja produkcja? jak bys mogl to zrob fotke z blizsza:-)

Obiecana fotka ,, minnowa".

post-59003-0-99468000-1422100049_thumb.jpg