Szymon3069 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Nie no szybko ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ładny, szybko do wody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Staram sie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Następne... jeszcze jakiś stary korpusik sie zapodzieje , z tych nowych jestem w miare zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Białas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 fajna cykada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Taka hybryda troszkę, mam co od niej jakieś tam plany. Ale plany nigdy nie wypalają haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Jakiś stary korpusik , i jakiś nowy... pomalutku od celu hehe. No , i w tym roku oficjalnie zacząłem łowić na jeziorze, potem doją jeszcze mam nadzieję 3 jeziora. W tym roku celem najbardziej jest okoń. Tu taka fotka, z kolegą kóry łowił na Rożnowie 5 lat temu, przyjechał do Polski z Niemczech w odwiedziny . Lepsze efekty były jednak z brzegu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Nic nie słychać , ale sie robi =). Jestem nawet zadowolony, nie bardzo, ale troszkę haha. Od pewnego czasu doszedłem do wniosku , ze im powolniej robi sie woblera tym lepiej, i w tym temacie sie nie ma co śpieszyć. Więc robie sobie te woblerki, ślimaczym tempem.. haha. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Ale sie tu zakurzyło, tfu tfu ! Haha. W maju planowane sa szczupaki, to i jerki sie robi jakieś . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ster nawet szeroki, a praca bardzo drobna, szybka.(?) Malowanie... jak to malowanie haha. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Coraz ładniejsze woby Adam!!!Oby tak dalej!!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Dzięki Filipku! Niestety na woby bardzo mało czasu... metoda połowkowa jest super , robisz co chcesz, ale jest też bardzo (przynajmniej dla mnie) czasochłonna. Jutro coś tam wrzucę może jeszcze. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Haha... No to jeszcze taki,. Znalazłem stary korpusik , pomalowany na złoto. Coś tam dodałem no i jest. Praca... jeszcze nie wiem, i troche mnie to wkurza haha. No ale to stary sort . Edytowane 24 Lutego 2016 przez wobler130 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi