barwena1977 Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Pytanie skierowane do użytkowników kołowrotków Daiwy z którą nie miałem dotąd do czynienia.Proszę o wasze spostrzeżenia dotyczące tych młynków.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Posiadam/łeem Emblemy ( modele XiA) i TD S-CU ( posiadam jeszcze w arsenale niemal nową 2500S-Cu i 3000S-Cu). Z tego co sie orientuję, TD jest następcą wspomnianego Emblema, choć mogę się mylić. Technicznie praktycznie to samo, TD ma chyba jedno łożysko więcej. Oba kręcą płynnie, posiadają mocne przekładnie i służą na długie lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 z tego co wiem to w emblemach osadzenie oporowego łożyska było grafitowe,a CU jak wiem osadzenie jest metalowe.reszty generalnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi