sejdo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam!Mam pytanko czy ktoś mógłby mi przybliżyć specyfikacje tego wędziska http://www.tacklewarehouse.com/Daiwa_DX_Swimbait_Casting_Rods/descpage-DXB.htmlchodzi mi konkretnie o ciężar rzutowy w gramach dziękuję za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Chcialbym Ci pomoc ale niestety nigdy tego kija nie mialem w rece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 wg stronki którą podałeś:lure wg 4-15 oz 1 oz to 25gczyli ok 100 do 375g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 robi poundera, czyli 450 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrklim Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 1 oz (uncja) to 28,34 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sejdo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 hmmm dzięki za odp a swoją drogą ciekawe czy wart jest zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Maniek , przy tej cenie z USA to już popatrz na St. Croix u Żbika. Jest tam kilka szczotek do cegieł . Ewentualnie może Bertus-Rozemeijer-Provoker-Jerk-Troll-Casting-100-150g na ebay w UE, Edytowane 12 Stycznia 2015 przez aigle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 przy jakiej (ktorej) cenie z USA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 1 oz (uncja) to 28,34 gTzn że internet kłamie Dzięki za poprawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 przy jakiej (ktorej) cenie z USA?Piotr cena 110 dol , więc sobie pomyślałem że jak dojdzie przesył takiego badyla w całości i nieszczęsny Vat , to cena zamknie się coś w okolicy ... naszych krajowych cen z gwarancją . Nie mam pojęcia o wędziskach Daiwy , być może nie doceniłem wartości tego modelu.Sam szukam kija lecz w 2składzie o zbliżonych parametrach i po zsumowaniu kosztów słono jest.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 przesylka kosztuje raptem 30$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam!Mam pytanko czy ktoś mógłby mi przybliżyć specyfikacje tego wędziska http://www.tacklewarehouse.com/Daiwa_DX_Swimbait_Casting_Rods/descpage-DXB.htmlchodzi mi konkretnie o ciężar rzutowy w gramach dziękuję za pomoc i pozdrawiamDaiwa zakupiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi