jacavip Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Witam troche naczytalem sie o wytrzymalosci jaka prezentuje power pro zakupiona w Polsce oraz o tym o ile bardziej warto sciagnac ja z USA. Szczerze mowiąc sam juz zglupialem bo nie spodziewalem sie, ze moga wystapic takie rozbieznosci w parametrach tych plecionek. CZy naprawde lepiej jest sciagnac ja ze stanow (jako ze nie mam tam zadnych znajomych, pozostaje mi chyba tylko Cabelas), a jesli tak to jaki jest koszt samej wysylki tu do nas?Z góry serdecznie dziekuje za rade i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Witam troche naczytalem sie o wytrzymalosci jaka prezentuje power pro zakupiona w Polsce oraz o tym o ile bardziej warto sciagnac ja z USA. Szczerze mowiąc sam juz zglupialem bo nie spodziewalem sie, ze moga wystapic takie rozbieznosci w parametrach tych plecionek. CZy naprawde lepiej jest sciagnac ja ze stanow (jako ze nie mam tam zadnych znajomych, pozostaje mi chyba tylko Cabelas), a jesli tak to jaki jest koszt samej wysylki tu do nas?Z góry serdecznie dziekuje za rade i pozdrawiam. Witaj, a czy kolega mysli, że w USA to nie ma bubli. Jesli chcesz kupic oryginalną plecionke Power Pro to wejdz na allegro i tam znajdziesz. Oczywiście są też podróby których radzę ci unikac wielkim łukiem Ostatnio kupowałem koledze i jest zadowolony:),a troszkę się na plecionkach zna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 @Jacavip, minimalny koszt przesyłek z Cabela'sa do Polski jest taki:- drogą morską - około 15 USD- drogą lotniczą - około 35 USD.Im większe zamówienie tym koszty przesyłki rosną. Jeżeli przesyła się bezpośrednio ze sklepu do Polski, to do kosztów mogą jeszcze dojść cło i podatek Vat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Bylo o tym wielokrotnie....juz tak jest, ze nawet , zdawaloby sie ,te same wyroby, po trafieniu do Polski i znalezieniu sie w sklepie, razaco odbiegaja parametrami od tych sprzedawanych, chociazby we wspomnianym Cabelasie, za to ich cene mozna przemnozyc przez dwa a w przypadku wspomnianej PP przez 3 (w Polsce spzredaja 100y za powyzej 100zl,w cabelasie za 13$ - 150y) Przyczyn tego mozna szukac w plamach na sloncu, wiekszej radiacji (blizej do Czernobyla) ale faktem jest, ze tak jest i warto o tym rozmawiac aby przyszedl czas zeby tak nie bylo...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Witam serdecznie, po rozważeniu wszystkich za i przeciw zdecydowałem się na zakup PowerPro w Cabelasie. Zadecydowały o tym głównie opinie o przewadze jakości plecionki z USA nad naszą polską oraz cena, która nawet po doliczeniu kosztów wysyłki (drogą morską oczywiście) jest niższa niz w naszych sklepach.W związku z moim zakupem chciałem się jeszcze zapytać czy ktoś może orientuje się jaki jest czas oczekiwania na taką przesyłkę?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 @Jacavip, przesyłka morska idzie niestety od 1 miesiąca do 3 miesięcy.Przesyłka lotnicza idzie od 5 do 10 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 To troszke długawo tą drogą morską A może ktoś bylby chętny też coś zamówić jakby udalo sie zebrać parę osób to możnaby się złożyć na koszty przesyłki lotniczej. w razie co proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Dziś, a właściwie to wczoraj bo już jest po północy dostałem pocztą szpulę 270 m plecionki Power Pro kupionej na allegro za 116 zł w tym koszt przesyłki. Płaciłem przelewem w ubiegły piątek! Spróbowałem i obejrzałem - plecionka wygląda identycznie jak ta którą kupiłem dwa lata temu w sklepie w Polsce, tylko opis jest w jakimś obcym języku. Sprzedawca na allegro zanim zamówiłem potwierdził mi wytrzymałość - 20 lb to ok. 9 kg i ta na taką wygląda.Power pro można też podobno kupić w Warszawie w Ochotce na metry po 55 gr za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi