Skocz do zawartości

Jakie koszty POWER PRO??

jacavip

Rekomendowane odpowiedzi

Witam troche naczytalem sie o wytrzymalosci jaka prezentuje power pro zakupiona w Polsce oraz o tym o ile bardziej warto sciagnac ja z USA. Szczerze mowiąc sam juz zglupialem bo nie spodziewalem sie, ze moga wystapic takie rozbieznosci w parametrach tych plecionek. CZy naprawde lepiej jest sciagnac ja ze stanow (jako ze nie mam tam zadnych znajomych, pozostaje mi chyba tylko Cabelas), a jesli tak to jaki jest koszt samej wysylki tu do nas?

Z góry serdecznie dziekuje za rade i pozdrawiam.

Witam troche naczytalem sie o wytrzymalosci jaka prezentuje power pro zakupiona w Polsce oraz o tym o ile bardziej warto sciagnac ja z USA. Szczerze mowiąc sam juz zglupialem bo nie spodziewalem sie, ze moga wystapic takie rozbieznosci w parametrach tych plecionek. CZy naprawde lepiej jest sciagnac ja ze stanow (jako ze nie mam tam zadnych znajomych, pozostaje mi chyba tylko Cabelas), a jesli tak to jaki jest koszt samej wysylki tu do nas?

Z góry serdecznie dziekuje za rade i pozdrawiam.

Witaj, a czy kolega mysli, że w USA to nie ma bubli. Jesli chcesz kupic oryginalną plecionke Power Pro to wejdz na allegro i tam znajdziesz. Oczywiście są też podróby których radzę ci unikac wielkim łukiem B) Ostatnio kupowałem koledze i jest zadowolony:),a troszkę się na plecionkach zna!

@Jacavip,

minimalny koszt przesyłek z Cabela'sa do Polski jest taki:

- drogą morską - około 15 USD

- drogą lotniczą - około 35 USD.

Im większe zamówienie tym koszty przesyłki rosną.

Jeżeli przesyła się bezpośrednio ze sklepu do Polski, to do kosztów mogą jeszcze dojść cło i podatek Vat. :(

Bylo o tym wielokrotnie....juz tak jest, ze nawet , zdawaloby sie ,te same wyroby, po trafieniu do Polski i znalezieniu sie w sklepie, razaco odbiegaja parametrami od tych sprzedawanych, chociazby we wspomnianym Cabelasie, za to ich cene mozna przemnozyc przez dwa a w przypadku wspomnianej PP przez 3 (w Polsce spzredaja 100y za powyzej 100zl,w cabelasie za 13$ - 150y)

Przyczyn tego mozna szukac w plamach na sloncu, wiekszej radiacji (blizej do Czernobyla) ale faktem jest, ze tak jest i warto o tym rozmawiac aby przyszedl czas zeby tak nie bylo...

Gumo

Witam serdecznie, po rozważeniu wszystkich za i przeciw zdecydowałem się na zakup PowerPro w Cabelasie. Zadecydowały o tym głównie opinie o przewadze jakości plecionki z USA nad naszą polską oraz cena, która nawet po doliczeniu kosztów wysyłki (drogą morską oczywiście) jest niższa niz w naszych sklepach.W związku z moim zakupem chciałem się jeszcze zapytać czy ktoś może orientuje się jaki jest czas oczekiwania na taką przesyłkę?

Pozdrawiam

Dziś, a właściwie to wczoraj bo już jest po północy dostałem pocztą szpulę 270 m plecionki Power Pro kupionej na allegro za 116 zł w tym koszt przesyłki.

Płaciłem przelewem w ubiegły piątek!

Spróbowałem i obejrzałem - plecionka wygląda identycznie jak ta którą kupiłem dwa lata temu w sklepie w Polsce, tylko opis jest w jakimś obcym języku. :lol:

Sprzedawca na allegro zanim zamówiłem potwierdził mi wytrzymałość - 20 lb to ok. 9 kg i ta na taką wygląda.

Power pro można też podobno kupić w Warszawie w Ochotce na metry po 55 gr za metr.