Obcy Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Czy ktoś próbował odwrotnie profilowac elementy, nie aby tylne wchodziły w przednie, lecz przednie w te z tyłu? Patrząc od góry stożek ma zawsze wierzchołek skierowany ku głowie przynęty, a wydaje mi się, ze gdyby zrobić odwrotnie, to tylne elementy stawialyby opór niczym stery i wobler mógłby bardziej zamiatac oraz tworzyć większą falę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam, Jesli ktokolwiek i kiedykolwiek bedzie w stanie wyjasnic to jest tylko jeden Julian: http://www.corona-fishing.pl/Grupy/Warsztat/WARSZTAT_SS/25,forum_posty,807,81 On stworzyl woblera i wszystkie jego pochodne, tylko On bedzie wiedzial 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Poczytam, ale i tak jestem w trakcie strugania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ja nie robiłem, ale przynęty o których mówisz produkuje Luckylures i Swimbaits Inc, w tych przynętach występuje cis na zasadzie sporego drewnianego zawiasu a nie klasycznego łączenia. Z tego co wiem te swimy dobrze pracują i łowią, więc jest nad czym pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi