czerwcowy0520 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Gdzieś mi mignęło że ktoś na forum wycina stery, ale również korpusy...co prawda z balsy ale mnie interesują male korpusy o wymiarach 2cmx1cmx0,5cm z lipy...przy czym 0,5cm to grubość listewki... Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/49298-stery-do-wobler%C3%B3w-wycinane-na-ploterze-cnc/#entry1564911PS. Wyszukiwarka działa, bo sam ostatnio tak szukałem wątku Zagadj na PW, albo w jego temacie...W jakimś temacie też było poruszone, ale Konrad się wypowiadał że lipa odpada... Edytowane 12 Stycznia 2015 przez *Hektor* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Z tego co wiem Konrad z lipy nie wycina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Potwierdzam lipa odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwcowy0520 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 No to mnie pocieszyliscie:-) czyli czeka mnie napierdzielanie z ronsi...:-) tak czy siak stery na pewno zlece do wyciecia... Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Na aledrogo gość sprzedaje gotowe korpusy z lipy na smużaki. Pogadaj z nim. Może Ci wytnie co tam potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Mam takie pytanie:Czy ktoś próbował wycinać stery z poliwęglanu laserem?.Właśnie się dowiedziałem że znajomy ma takie urządzonko w swojej firmie.Wiem, że pleksa fajnie się wycina, natomiast nie wiem, jak to będzie z poliwęglanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwcowy0520 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Z poli jest lipa:-) a tak serio strasznie brudzi i topi krawędzie ciecia poza tym producenci laserów odradzają wypalanie poliweglanu Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Mam takie pytanie:Czy ktoś próbował wycinać stery z poliwęglanu laserem?.(...)Smród zabójczy. Pozostaje w materiale na całe tygodnie. Nie można trzymać tak wyciętych sterów w części mieszkalnej.Barwi krawędzie na brązowo (w moim wątku początkowe woblery posiadają właśnie tak wycinane stery).Taniej wychodzi wycinanie przez Konrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Dziękuję Wam za przestrogę, Czułem, że coś będzie nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Daj na wodę nic nie będzie śmierdziało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi