esoxlucius1 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Kto ma miec drugie konto? Dobrze sie czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Tylko ja o Fenwickach? Chyba ktoś ma rozdwojenie jaźni Widzę ze strasznie przezywasz jak ktoś powie cos złego na jedyna słuszna Twoim zdaniem markę. Ale przypomne jeszcze raz to temat o Mikado. Możesz pisac do woli o tym swoim cudzie techniki w dziale spinning jest taki temat. A tutaj nie probuj na siłę nikogo uszczęśliwiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Czy ktoś z Kolegów miał okazję oglądać tudzież pomacać live tuby na jednoskłady z nowej oferty Mikado ? Wyglądają zgrabnie , pytanie o wykończenie wnętrza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioSan Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Szukając dla dwóch kolegów kijka lekkiego cw max 18g macałem i wyginałem ostatnio różne wędusie w cenach do 220-230zł i muszę przyznać że konstrukcje Mikado nie mają sobie równych w tej klasie cenowej, osobiście najbardziej spodobały mi się Inazuma Flash Perch i Nihonto Flash Spin, jak na wklejki miały ładnie się gięły, poprawnie uzbrojone, w miarę szybkie i lekkie, jako osoba spaczona już nieco i rozpieszczona konstrukcjami z pracowni muszę przyznać, że byłem tymi propozycjami Mikado mile zaskoczony i na bankpolecę je kolegom poszukującym spina w tym przedziale cenowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Wstyd łowić mikado, musi byc Fenwick bo to takie prestiżowe A Ty myślisz dlaczego ja się nad wodą po krzakach kryję ? Niech mnie ktoś znajomy spotka a później napisze w necie na co łowię i obciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Nie mów nikomu ale ja najwięcej sandaczy połowilem na jakże mało prestiżową inazumę. Nie wiem jakim cudem one brały. Przecież sandacz ma tak dobry wzrok ze widzi wędkę z kilkunastu metrów.Ale pewnie napisu nie widziały bo ręką zakrywałem żeby wstydu nie było przed kolegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dla mnie najlepsze z tego katalogu są muchy spiningowe Eumera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka1987 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Panowie nie orientujecie się może w szczegółowych detalach kija mikado cazador pro 70 (wersja 214 cm waga 86gram) ?tj - czy to wklejka czy nie? pewnie wklejka -.-, oraz jakie ma to ugięcie ? parabolik, semi czy szczytowa? Czy może ma ugięcie i akcje coś jak paladin kongera? Ktoś już nim łowił/łowi ? I prosiłbym w odniesieniu do mnie nie pisać że lepiej za tą cenę coś z pracowni itp.. bo już mam i z pracowni i paladina i jeszcze z 10 innych kijów na okonka..Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Nie znalazłem innego podobnego tematu o Mikado więc odgrzewam kotleta.Chyba nowość na 2022. Pokrowce neoprenowe na kołowrotki. Czy są już w sprzedaży w sklepach stacjonarnych, najlepiej w Trójmieście? Kilka szt chciałbym kupić i nie chciałbym przestrzelić rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Pokrowce na głównym magazynie znalazly sie w tamtym tygodniu. Chwilę trzeba poczekać na pojawienie sie w sklepach. Jak chcesz, zeby Ci cos zmierzyc dawaj znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Pokrowce na głównym magazynie znalazly sie w tamtym tygodniu. Chwilę trzeba poczekać na pojawienie sie w sklepach. Jak chcesz, zeby Ci cos zmierzyc dawaj znać Rozmiar na Shimano 2500 i 4000. Czy to odpowiednio mikado M i L? Dzięki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Tak M i L 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 W M tez zmiescisz na siłę 4000, ale juz nie założysz na wędkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 W M tez zmiescisz na siłę 4000, ale juz nie założysz na wędkę.3 szt potrzebuję 1xM i 2xL , doradź jeszcze gdzie mogę kupić w lepszej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Pojawiły sie na allegro https://allegro.pl/oferta/pokrowiec-neoprenowy-na-kolowrotek-mikado-spinning-11430426391?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=desc-yes&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_uzsd_sport_wedkarstwo_pla_ss&ev_adgr=wedkarstwo&ev_campaign_id=14400199427&gclid=Cj0KCQiA-eeMBhCpARIsAAZfxZAdvlbx_vEcStgTF5eOfrSALwb3le-X-shWXjkCkbp1Zy5gZ1Ou9C8aAg_mEALw_wcB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Pojawiły sie na allegro https://allegro.pl/oferta/pokrowiec-neoprenowy-na-kolowrotek-mikado-spinning-11430426391?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_term=desc-yes&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_uzsd_sport_wedkarstwo_pla_ss&ev_adgr=wedkarstwo&ev_campaign_id=14400199427&gclid=Cj0KCQiA-eeMBhCpARIsAAZfxZAdvlbx_vEcStgTF5eOfrSALwb3le-X-shWXjkCkbp1Zy5gZ1Ou9C8aAg_mEALw_wcB1 szt tylko. Czekam kiedy w sklepach pojawią się ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi