Skocz do zawartości

Katalog Mikado 2015

Sandacz23

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko ja o Fenwickach? :lol: Chyba ktoś ma rozdwojenie jaźni ;)

Widzę ze strasznie przezywasz jak ktoś powie cos złego na jedyna słuszna Twoim zdaniem markę. Ale przypomne jeszcze raz to temat o Mikado. Możesz pisac do woli o tym swoim cudzie techniki w dziale spinning jest taki temat. A tutaj nie probuj na siłę nikogo uszczęśliwiać

• Like 1

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Szukając dla dwóch kolegów kijka lekkiego cw max 18g macałem i wyginałem ostatnio różne wędusie w cenach do 220-230zł i muszę przyznać że konstrukcje Mikado nie mają 

sobie równych w tej klasie cenowej, osobiście najbardziej spodobały mi się Inazuma Flash Perch i Nihonto Flash Spin, jak na wklejki miały ładnie się gięły, poprawnie uzbrojone, 

w miarę szybkie i lekkie, jako osoba spaczona już nieco i rozpieszczona konstrukcjami z pracowni muszę przyznać, że byłem tymi propozycjami Mikado mile zaskoczony i na bank

polecę je kolegom poszukującym spina w tym przedziale cenowym. 

• Like 1

Nie mów nikomu ale ja najwięcej sandaczy połowilem na jakże mało prestiżową inazumę. Nie wiem jakim cudem one brały. Przecież sandacz ma tak dobry wzrok ze widzi wędkę z kilkunastu metrów.Ale pewnie napisu nie widziały bo ręką zakrywałem żeby wstydu nie było przed kolegami

• 2 miesiące temu...

Panowie nie orientujecie się może w szczegółowych detalach kija mikado cazador pro 70 (wersja 214 cm waga 86gram) ?

tj - czy to wklejka czy nie? pewnie wklejka -.-, oraz jakie ma to ugięcie ? parabolik, semi czy szczytowa? 

Czy może ma ugięcie i akcje coś jak paladin kongera? Ktoś już nim łowił/łowi ? 

I prosiłbym w odniesieniu do mnie nie pisać że lepiej za tą cenę coś z pracowni itp.. bo już mam i z pracowni i paladina i jeszcze z 10 innych kijów na okonka..
Z góry dzięki i pozdrawiam

• 6 lat później...

Nie znalazłem innego podobnego tematu o Mikado więc odgrzewam kotleta.

Chyba nowość na 2022. Pokrowce neoprenowe na kołowrotki. Czy są już w sprzedaży w sklepach stacjonarnych, najlepiej w Trójmieście? Kilka szt chciałbym kupić i nie chciałbym przestrzelić rozmiaru

post-50013-0-66192100-1636766121_thumb.jpgpost-50013-0-77262300-1636766131_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...