Bezel Opublikowano 17 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Curado kupione dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalB Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Wszystko zostało napisane w tym temacie. Jedyna realna różnica to przełożenie i łożyskowanie rączki. Nie jestem autorem tych zdjęć. scorpion niema przekładni HEG tylko z jakiegoś innego materiału ala dural czy cos w tym stylureszta roznic to tylko kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 ja już chyba napisałem o co mi kaman i fakt poczatkowo byłem przekonany o innym materiale .widać sie myliłem <_< czymś ala koło z młynka MG dziś jeszcze machałem trochę Citicą E i jestem pod jej ogromnym wrażeniem wykonania jak i mozliwosci,powiem ze na kiju 15lb 6,6' odległosci uzyskiwane relaxem 5cm na 5cm głowce byłu zadowalajace PLUS <_< osobiscie po przemacaniu Curado 201E i Citici E niewidze sensu wiekszego przepłacać za curado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 hasior zawsze mozesz kupic citice dolozyc jej jedno czy dwa lozyska i miec curado tyle ze w innej obudowie, ale za to z piekna czarna raczka i gwiazda hamulca walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Mifciu no własnie,ta raczka i gwiazdka,niezdołałem się im oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi